24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News tanggung jawab Olahraga Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Budapest: Runway Runway sangang wis aktif!

Bandara Budapest: Runway Runway sangang wis aktif!
Bandara Budapest: Runway Runway sangang wis aktif!
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Budapest uga bakal nganakake kompetisi kanggo ngidini 100 pelari liyane sing bejo melu lomba kasebut liwat lomba hadiah sing bakal diumumake ing media sosial bandara kasebut mengko.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kanthi adaptasi kahanan balapan, lan patemon peraturan keamanan lan keamanan, bandara bakal dadi tuan rumah acara sing unik.
  • Acara amal olahraga sportif industri transportasi udara taun iki bakal dianakake dina Setu 18 September 2021 ing landasan pacu 13R-31L Bandara Budapest.
  • Hasil saka jangka taun iki bakal dituduhake ing antarane klompok cacat Hongaria SUHANJ! Yayasan lan amal kanker darah internasional, Anthony Nolan.

Sawise diakoni minangka Pengumpulan dana Organisasi Taun Anthony Nolan, Bandara Budapest lan anna.aero wis negesake acara amal-olahraga industri transportasi udara taun iki bakal dianakake dina Setu 18 September 2021 ing landasan pacu 13R-31L Bandara Budapest.

Sawise ngunggahake kumulatif € 220,000 kanggo amal wiwit taun 2013, asil saka taun iki bakal dituduhake ing antarane klompok cacat Hongaria SUHANJ! Yayasan lan amal kanker darah internasional, Anthony Nolan. Kanthi kabeh biaya mlebu sing diwenehake kanggo badan amal sing dipilih, pelari saka maskapai penerbangan, bandara lan perusahaan ing saindenging komunitas penerbangan dijaluk gabung karo tim saka macem-macem perusahaan lan atlit bergengsi saka SUHANJ! Yayasan, ing balapan sing bakal kalebu jarak adoh - 10km (patang dawa landasan pacu) lan 5km.

Chris Dinsdale, CEO, Bandara Budapest komentar: "Saliyane mlaku bareng ing lingkungan sing unik, ing landasan pacu bandara, para peserta uga bakal ndhukung sawetara sebab sing apik. Kita ing Bandar Udara Budapest percaya manawa tanggung jawab sosial iku penting, mula kita seneng banget kanggo gabung karo tujuan sing diwakili dening SUHANJ! Yayasan lan Anthony Nolan, suwene kaping sanga taun. ”

Sanajan ana kasusahan pandemi sing ditimbulake kanggo kabeh komunitas penerbangan lan komunitas ing saindenging jagad, prioritas utama Bandara Budapest yaiku terus ndhukung sebab-sebab luhur, luwih-luwih sajrone uji coba. Kanthi adaptasi kahanan balapan, lan patemon peraturan keamanan lan keamanan, bandara maneh bakal dadi tuan rumah roto sing unik dadi bandara siji-sijine bandara Eropa sing utama lan wis ana gandhengane, sing bisa nggawe penutupan landasan pacu nalika awan awan.

"Nalika ngadhepi perjuangan sing hebat kanggo kabeh, Bandara Budapest njaga tradhisi hebat iki taun kepungkur lan ngunggahake meh € 20,000 amarga partisipasi meh 600 pelari. Kita nganggep iki minangka peran penting kanggo terus nglumpukake dana lan ngarepake sambutan kanggo kabeh pendukung setia, uga pelari anyar, ing acara tahunan taun iki, "tambah Dinsdale.

Bandara Budapest uga bakal nganakake kompetisi kanggo ngidini 100 pelari liyane sing begja melu lomba liwat lomba hadiah sing bakal diumumake ing media sosial bandara mengko.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.