Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Industri perjalanan AS kudu ngatasi kesenjangan kapercayan ing transparansi rega, keamanan COVID-19

Industri perjalanan AS kudu ngatasi kesenjangan kapercayan ing transparansi rega, keamanan COVID-19
Industri perjalanan AS kudu ngatasi kesenjangan kapercayan ing transparansi rega, keamanan COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Ing AS, rong faktor sing paling penting kanggo nggawe kepercayaan konsumen ing agensi perjalanan lan panyedhiya perjalanan, kayata maskapai penerbangan, ora duwe 'biaya sing didhelikake' lan 'produk sing fleksibel utawa bisa dibalekake'.

Print Friendly, PDF & Email
  • Mayoritas wisatawan AS sing melu ing panelitian kasebut ujar manawa industri lelungan wis nindakake implementasine upaya kesehatan lan keamanan COVID-19.
  • 35% wisatawan AS nglaporake manawa saiki dheweke percaya karo perusahaan lelungan sing nggunakake informasi pribadhi kanthi cara sing bener.
  • Panliten kasebut uga nemokake bukti manawa kapercayan langsung pengaruhe tumrap tumindak tuku.

Miturut riset independen anyar, industri lelungan bisa ningkatake pemulihan global kanthi ngatasi kesenjangan kepercayaan konsumen ing transparansi rega, langkah-langkah kesehatan lan keamanan COVID-19, privasi data lan kredibilitas informasi.

Papat Percoyo Percoyo

  1. Presisi Transparansi

Sinau 11,000 wong lelungan ing 10 negara, kalebu 1,000 ing Amerika Serikat, ditindakake dening Edelman Data & Intelligence (DxI), cabang riset lan analitik Edelman, sing wis nyinaoni kepercayaan luwih saka 20 taun liwat Edelman Trust Barometer. Ing AS, iki ngumumake rong faktor sing paling penting kanggo nggawe kepercayaan konsumen ing agensi perjalanan lan panyedhiya perjalanan, kayata maskapai penerbangan, ora duwe 'biaya tersembunyi' (64%) lan 'produk sing fleksibel utawa bisa dibalekake' (55%). Sayange, umume para turis saiki nganggep kinerja industri ing kalorone wilayah kasebut mlarat (masing-masing 67% lan 61%). Pelancong AS kalebu wong sing paling kuciwa ing jagad iki, kanthi interval persentase 31 lan 16 pinunjul ing antarane penting lan kinerja tumrap rong poin kasebut.

2. COVID-19 Kesehatan & Keamanan

Mayoritas (52%) para turis AS sing melu panelitian kasebut ujar manawa industri lelungan wis nindakake implementasine upaya kesehatan lan keamanan COVID-19. Nanging, maju nganti udakara setengah ujar manawa dheweke pengin luwih yakin babagan pinten-pinten langkah sing ditindakake, khususe nambah filtrasi udara, jarak sosial lan boarding lan antrian sing dikelola.

3. Privasi Data

Privasi data minangka masalah utama liyane sing disorot dening riset. Kurang saka papat ing 10 wisatawan AS (35%, dibandhingake karo 40% global) nglaporake manawa saiki dipercaya perusahaan lelungan nggunakake informasi pribadhi kanthi cara sing bener. Secara global, iki katon jelas ing antarane Baby Boomer (33%) lan Gen Z (36%) responden.

Nalika nggunakake informasi kanggo nggawe pengalaman, para pelancong ing AS ujar manawa dheweke paling kepenak karo perusahaan sing nggunakake data sing wis aktif dituduhake liwat obrolan siji-sijine (46%), prilaku pesenan kepungkur (44%) lan kegiatan kasetyan (44%). Nanging, dheweke ora kepenak banget, nalika informasi digawe kanthi ora langsung, contone, liwat kegiatan media sosial (26%), cathetan umum kaya skor kredit (31%) lan tumindak belanja, telusuran lan pesenan sadurunge karo perusahaan liyane (35%).

4. Kredibilitas Informasi

Miturut riset, sumber informasi sing gegandhengan karo lelungan sing paling dipercaya sing digunakake para wisatawan ing AS nalika nggoleki lelungan yaiku sing dianggep duwe kapentingan sing padha: kanca lan kulawarga (73%), kanthi sumber situs web review sing paling dipercaya. teka adoh (46%). Bentenipun, sing paling ora dipercaya yaiku sing duwe kapentingan sing jelas babagan adol, kayata pengaruh media sosial (23%) lan selebriti (19%). Sepisan maneh, Gen Z dicethakaké dadi paling ora percaya ing meh kabeh kategori global.

Crita sing padha dimainake nalika mriksa kapercayan ing macem-macem jinis informasi sing gegandhengan karo lelungan. Rating pelanggan (52%) lan ulasan pelanggan tinulis (46%) kalebu turis sing paling dipercaya ing AS. Nanging, sertifikasi pihak katelu (34%), foto produk kayata kamar hotel sing disedhiyakake dening perusahaan lelungan (37%), lan rating pihak katelu kayata sistem bintang hotel (39%) dicethakaké paling ora dipercaya. 

Ngaktifake Eceran

Saliyane ngenali kesenjangan sing dipercaya, riset uga nemokake bukti manawa kepercayaan langsung pengaruhe tumrap tumindak tuku. Amarga COVID-19, meh setengah (49%) wisatawan AS saiki, umpamane, ditampilake prioritas prioritas tinimbang kabeh faktor liyane nalika milih panyedhiya perjalanan. Akeh wong sing seneng lelungan uga nyatakake, yen wis ana kapercayan, dheweke bakal nimbang tuku macem-macem barang sing gegandhengan karo lelungan (50%), nganyarke paket (40%) lan tuku barang sing dudu lelungan kayata kertu kredit (29%).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.