24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Thailand Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Presiden Skål Asia: Ketemu calon Andrew J. Wood

Andrew J. Wood

Wakil Presiden Skål Asia Andrew J. Wood dina iki ngumumake manawa arep nyalonake dadi Presiden ing pemilihan taun 2021-2023 Skål Asia sing kedadeyan meh ing tanggal 25 Agustus 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pacelathon karo calon Presiden Skål Asia Andrew J. Wood lan Dr. Scott Michael Smith, Koordinator Kursus Universitas Asumsi saka Departemen Perhotelan lan Manajemen Pariwisata.
  2. Nominasi Wood dadi kepala tugas utama Skål Asia ora nggumunake akeh wong.
  3. Dheweke dadi anggota dewan Asia sing paling dawa lan dadi sing paling senior saka telung Wakil Presiden dewan kasebut.

Wood pisanan gabung karo dewan Skål Asian Area (SAA) 16 taun kepungkur dadi Direktur Pembangunan 2005-2009 lan wis kaping pindho nyekel kantor VP, kaping pisanan ing taun 2009-2010 lan paling anyar wiwit taun 2017 nganti saiki.

Wood minangka mantan presiden Komite Nasional Thailand 2012-14 lan saiki dadi Presiden Skål Bangkok Club, sawijining jabatan sing kaping pisanan dianakake ing taun 2008-10 lan maneh saiki ing taun 2018.

Ing taun 2010 Wood dadi anggota Eksekutif Skål International dadi Direktur. Dheweke dadi anggota Skål sing dihormati lan dihiasi lan Wood duwe layanan istimewa sajrone 29 taun. Ora ana pitakonan manawa Wood ora mung duwe pengalaman lan katrampilan kanggo ngarahake Skål Asia nanging uga nggawa cathetan layanan sing apik banget Skål Internasional, diasah pirang-pirang taun.

Kasugihan ilmu lan kontak Wood - ing Skål, nanging uga penting ing tataran plancongan lan pariwisata global - nggawe dheweke dadi calon sing ideal. Warga negara Inggris, kanthi karir profesional ing perhotelan ing Thailand, omah sing diadopsi Wood sajrone 30 taun kepungkur, wis ndeleng manajer umum sing berpengalaman iki ngatur sawetara hotel paling apik ing negara kasebut, lan resort, kalebu Royal Cliff Group of Hotels sing misuwur. Resor Royal Cliff minangka papan utama ing Kongres Dunia Skål 2006 sing sukses banget.

Ing taun 2019, dheweke dianugerahi Skål's Membre D'Honneur lan minangka sing nampa Pesenan Skål of Merit, sing diwenehake dening Presiden Mok Singh ing taun 2013 lan minangka sing nampa Penghargaan Presiden Skål, sing dianugerahi Presiden Peter Morrison ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.