24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bangladesh Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News Warta Breaking Nepal News tanggung jawab Warta Breaking Afrika Selatan Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Maneka Warta

Turki nglarang penerbangan langsung saka Bangladesh, Brasil, Afrika Selatan, India, Nepal, lan Sri Lanka

Turki nglarang penerbangan langsung saka Bangladesh, Brasil, Afrika Selatan, India, Nepal, lan Sri Lanka
Turki nglarang penerbangan langsung saka Bangladesh, Brasil, Afrika Selatan, India, Nepal, lan Sri Lanka
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Dalam Negeri Turki nerbitake surat edaran sing negesake manawa negara kasebut nundha penerbangan saka Bangladesh, Brasil, Afrika Selatan, India, Nepal, lan Sri Lanka wiwit tanggal 1 Juli lan nganti luwih dingerteni.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sawetara negara nuduhake eskalasi anyar amarga varian anyar virus COVID-19.
  • Turki mutusake kanggo nutup wates kanggo mlebu langsung kalebu liwat darat, udara, segara utawa sepur saka enem negara.
  • Pelancong sing tekan Turki saka negara liya sawise mlebu ing salah sawijining negara kasebut kudu menehi asil tes COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone 72 jam kepungkur.

Otoritas Turki ngumumake manawa Turki nundha penerbangan langsung saka enem negara amarga kenaikan varian anyar kasus virus COVID-19 ing negara kasebut.

Menteri Dalam Negeri Turki nerbitake surat edaran sing negesake manawa negara kasebut nundha penerbangan saka Bangladesh, Brasil, Afrika Selatan, India, Nepal, lan Sri Lanka wiwit tanggal 1 Juli lan nganti luwih dingerteni.

Menteri kasebut nyathet manawa pandemi pandhuan ing sawetara negara nuduhake eskalasi anyar amarga varian anyar virus COVID-19.

Nindakake rekomendasi Menteri Kesehatan, Turkey mutusake kanggo mateni wates kanggo entri langsung kalebu liwat darat, udara, segara utawa sepur saka negara kasebut.

Pelancong sing teka ing Turki saka negara liya sawise mlebu ing salah sawijining negara kasebut sajrone 14 dina kepungkur kudu menehi asil tes COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone 72 jam kepungkur.

Dheweke uga bakal dikarantina ing papan sing ditemtokake dening gubernur lokal suwene 14 dina, lan ing pungkasan tes tes negatif dibutuhake maneh.

Yen ana asil tes positif, pasien bakal diisolasi, lan bakal diakhiri kanthi asil negatif sajrone 14 dina sabanjure.

Surat edaran kementerian kasebut nambahake manawa penumpang sing teka ing Turki saka Inggris, Iran, Mesir, lan Singapura kudu diwenehi asil tes COVID-19 negatif ing telung dina pungkasan.

Kanggo wisatawan sing tekan Turki saka negara liyane kajaba Bangladesh, Brasil, Afrika Selatan, India, Nepal, Sri Lanka, Afghanistan, Pakistan, Inggris, Iran, Mesir lan Singapura, sing bisa menehi dokumen sing nuduhake administrasi COVID-19 vaksin sajrone 14 dina pungkasan utawa pulih saka infeksi COVID-19 sajrone nem wulan kepungkur ora diwajibake nampilake asil tes utawa bakal dikarantina.

Asil tes COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone 72 jam kepungkur sadurunge tekan Turki utawa tes antigen cepet negatif sing ditindakake sajrone 48 jam sawise tekane cukup kanggo sing gagal menehi dokumen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.