24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News Investments News wong Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Response menyang paket bantuan Pariwisata India kanthi cepet lan nesu

Dr. Subhash Goyal, Presiden Konfederasi Profesional Pariwisata India, babagan paket bantuan Pariwisata India.
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Ana reaksi campuran ing perdagangan lelungan babagan langkah relief Pariwisata India sing diumumake dening Menteri Keuangan kanggo nguripake pariwisata. Perasaan umum yaiku yen sithik banget, kasep, sanajan ngerti manawa industri kasebut pancen ora yatim piatu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Keuangan Union, Smt Nirmala Sitharaman, ngumumake paket bantuan Pariwisata India, wingi, tanggal 28 Juni 2021.
  2. Paket kasebut dirancang kanggo ngatasi kabutuhane para plancongan lan pariwisata amarga COVID-19.
  3. Asil sing diantisipasi yaiku kanggo ningkatake ekonomi ing India nalika nglawan macem-macem masalah sing disebabake virus corona.

Subhash Goyal, Presiden Konfederasi Profesional Pariwisata India, sing dadi pimpinan Grup STIC, ujar kasebut babagan pengumuman sing digawe Menteri Keuangan Pariwisata.

“Pengumuman iki telat lan sithik banget. Wis 10 yuta wong dadi pengangguran, lan ewonan perusahaan dadi bangkrut.

"Tanpa pengumuman tanggal diterbitake visa e-turis lan tanggal wiwitan penerbangan internasional sing dijadwalake, kita ora bisa nguripake pariwisata, lan visa gratis ora bakal migunani. Kajaba iku, kabeh turis sing mbuwang tarif udhara bisa kanthi gampang mbayar biaya visa. Iki mung bakal nguntungake turis ing daratan saka Myanmar, Bangladesh, lan Pakistan. Dhuwit sing disimpen kanthi ora menehi visa wisata gratis bisa digunakake kanggo menehi dana panuntun turis lan tenaga kerja pariwisata.

"Pemberian utang menyang pandhuan wisata lan operator tur cilik uga ora ana artine, amarga kepiye carane bisa menehi utangan lan mbayar bunga yen ora ana bisnis? Yen pamrentah pengin nulungi, mula ana udakara 11,000-12,000 pandhuan sing diakoni pamrentah, lan pamrentah bisa kanthi gampang menehi hibah siji wektu miturut panentu sing padha kaya sing diwenehake para petani lan jatah kanggo pinus sing mlarat ing ngisor iki . Ing ketentuan sing padha, hibah bisa diwenehake marang pandhuan wisata, operator tur cilik lan menengah, pamilik bus lan taksi lan sopir, lan liya-liyane. Iki bakal mbantu dheweke urip nganti tekan wates kita dibukak, lan turis wiwit teka ing India.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India