24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Allegiant ngumumake 23 rute nonstop anyar

Allegiant ngumumake 23 rute nonstop anyar
Allegiant ngumumake 23 rute nonstop anyar
ditulis dening Harry Johnson

Allegiant ngluncurake 10 rute menyang patang kutha anyar: Melbourne, Fla.; Amarillo, Texas; Washington, DC lan Minneapolis.

Print Friendly, PDF & Email
  • Allegiant terus ngembangake jaringan penerbangan.
  • Allegiant ngluncurake rute anyar kanggo liburan musim gugur lan plancongan menyang tujuan ing saindenging negara.
  • Papat kutha anyar kalebu penawaran kasebut, kalebu Melbourne, Fla.; Amarillo, Texas; Washington, DC lan Minneapolis.

Allegiant dina iki ngumumake 23 rute nonstop anyar kanggo liburan musim gugur lan plancongan menyang tujuan ing saindenging negara, kalebu 10 rute menyang patang kutha anyar: Melbourne, Fla.; Amarillo, Texas; Washington, DC lan Minneapolis. 

"Kita terus nggedhekake jaringan kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan nonstop sing gampang lan terjangkau kanggo kutha-kutha liyane sing pengin dikunjungi - manawa kanggo liburan sing wis kliwat, utawa bisa nyambung maneh karo kulawarga lan kanca-kanca," ujare Drew Sumur, Allegiantwakil presiden senior babagan penghasilan lan perencanaan.

"Saiki luwih saka saiki, para plancong milih mabur Allegiant amarga kita nggawa dheweke langsung menyang tujuan - tanpa repot utawa sambungan. "

Rute anyar menyang Austin, Texas liwat Bandara Internasional Austin-Bergstrom (AUS) kalebu:

  1. Amarillo, Texas liwat Rick Husband Bandara Internasional Amarillo (AMA) - wiwit tanggal 18 November 2021
  2. Louisville, Kentucky liwat Bandara Internasional Louisville (SDF) - wiwit tanggal 18 November 2021
  3. Orange County, California liwat Bandara John Wayne (SNA) - wiwit tanggal 18 November 2021
  4. Provo, Utah liwat Provo Airport (PVU) - wiwit tanggal 18 November 2021
  5. Air Terjun Sioux, Dakota Selatan liwat Bandara Regional Sioux Falls (FSD) - wiwit tanggal 18 November 2021
  6. Springfield, Missouri liwat Bandara Nasional Springfield-Branson (SGF) - wiwit tanggal 18 November 2021
  7. Tulsa, Oklahoma liwat Bandara Internasional Tulsa (TUL) - wiwit tanggal 18 November 2021

Rute nonstop anyar menyang Amarillo, Texas liwat Bandara Internasional Rick Husband Amarillo (AMA) kalebu:

  1. Las Vegas, Nevada liwat Bandara Internasional McCarran (LAS) - wiwit tanggal 14 Oktober 2021
  2. Austin, Texas liwat Bandara Internasional Austin-Bergstrom (AUS) - wiwit tanggal 18 November 2021

Rute nonstop anyar menyang Washington, DC liwat Bandara Internasional Dulles (IAD) kalebu:

  1. Jacksonville, Florida liwat Bandara Internasional Jacksonville (JAX) - wiwit tanggal 19 November 2021
  2. Sarasota, Florida liwat Bandara Internasional Sarasota Bradenton (SRQ) - wiwit tanggal 18 Desember 2021

Rute nonstop anyar menyang Melbourne, Fla. Liwat Bandara Internasional Orlando Melbourne (MLB) kalebu:

  1. Pittsburgh, Pennsylvania liwat Bandara Internasional Pittsburgh (PIT) - wiwit tanggal 11 November 2021
  2. Nashville, Tennessee liwat Bandara Internasional Nashville (BNA) - wiwit tanggal 18 November 2021
  3. Concord, North Carolina liwat Bandara Concord-Padgett (USA) - wiwit tanggal 18 November 2021

Rute nonstop anyar menyang Minneapolis, Minn Bandara Internasional Minneapolis-Saint Paul (MSP) kalebu:

  1. Asheville, North Carolina liwat Bandara Regional Asheville (AVL) - wiwit tanggal 7 Oktober 2021
  2. Punta Gorda, Florida liwat Bandara Punta Gorda (PGD) - wiwit tanggal 8 Oktober 2021
  3. Palm Beach, Florida liwat Bandara Internasional Palm Beach (PBI) - wiwit tanggal 7 Oktober 2021

Rute nonstop anyar menyang Punta Gorda, Fla. Liwat Bandara Punta Gorda (PGD) kalebu:

  1. Minneapolis, Minnesota liwat Bandara Internasional Minneapolis-Saint Paul (MSP) - wiwit tanggal 8 Oktober 2021
  2. Springfield, Missouri liwat Bandara Nasional Springfield-Branson (SGF) - wiwit tanggal 19 November 2021

Rute nonstop anyar menyang Orange County, Calif liwat Bandara John Wayne (SNA) kalebu:

  1. Eugene, Oregon liwat Bandara Eugene (EUG) - wiwit tanggal 8 Oktober 2021
  2. Austin, Texas liwat Bandara Internasional Austin-Bergstrom (AUS) - wiwit tanggal 18 November 2021

Rute anyar menyang Nashville, Tenn Bandara Internasional Nashville (BNA) kalebu:

  1. Palm Springs, California liwat Bandara Internasional Palm Springs (PSP) - wiwit tanggal 17 November 2021
  2. Melbourne, Florida liwat Bandara Internasional Orlando Melbourne (MLB) - wiwit tanggal 18 November 2021
  3. Jacksonville, Florida liwat Bandara Internasional Jacksonville (JAX) - wiwit tanggal 18 November 2021

Rute nonstop anyar menyang Jacksonville, Fla. Liwat Bandara Internasional Jacksonville (JAX) kalebu:

  1. Nashville, Tennessee liwat Bandara Internasional Nashville (BNA) - diwiwiti tanggal 18 November 2021
  2. Dulles, Virginia liwat Bandara Internasional Dulles (IAD) - diwiwiti tanggal 19 Nov 2021

Rute nonstop anyar menyang Las Vegas liwat Bandar Udara Internasional McCarran (LAS) saka Amarillo, Texas liwat Bandara Internasional Rick Husband Amarillo (AMA) diwiwiti tanggal 14 Oktober 2021

Rute nonstop anyar saka Houston, Texas liwat Bandara William Lobby menyang Bentonville, Ark. Liwat Bandara Bentonville (XNA) diwiwiti tanggal 19 Nov 2021

Rute nonstop anyar saka Des Moines, Iowa liwat Bandara Internasional Des Moines (DSM) menyang Fort Lauderdale, Fla. Liwat Bandara Internasional Fort Lauderdale-Hollywood (FLL) diwiwiti tanggal 6 Oktober 2021

Rute nonstop anyar saka Wichita, Kansas liwat Bandar Udara Nasional Wichita Dwight D. Eisenhower (TIK) menyang St. Petersburg, Fla liwat Bandara Internasional Pete-Clearwater (PIE) diwiwiti tanggal 19 November 2021

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.