24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus Mesir Breaking News Pitakonan Investments Iran Breaking News Warta Breaking Irak Warta Breaking Jordan Kuwait Breaking News Warta Breaking Libanon News Oman Breaking News Warta Breaking Palestina wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh Warta Pecah Arab Saudi Warta Breaking Syria Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Turki Breaking News Warta Breaking UAE Maneka Warta Warta Breaking Yaman

Eksekutif Timur Tengah: Ndhuwur maskapai ing taun 2021

Hitters abot penerbangan Timur Tengah Thierry Antinori, Waleed Waleed Al Alawi, Abdul Wahab Teffaha

Wétan Tengah wis suwe saya penting ing bidang penerbangan, nanging mung pirang-pirang dekade kepungkur dheweke pancen wis ngrembaka. Ngganti cara wong lelungan internasional, ngemot revolusi murah, lan adaptasi karo kabutuhan pasar dhewe.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Standar penerbangan Timur Tengah nggawa kenyamanan, layanan, lan fasilitas onboard kanggo para pelancong.
  2. Industri penerbangan ing ndonya wis kena COVID-19 lan kabeh prekara kasebut.
  3. Sajrone 5 wulan pisanan 2021, level kapasitas mudhun udakara setengah dibandhingake karo level pra-pandemi.

Data lalu lintas IATA kanggo Maret 2021 nuduhake kapasitas wis mudhun 80 persen dibandhingake karo Maret 2019. Pemulihan kedadeyan, lan luwih akeh jagad wiwit mbukak, nanging dalan ngarep isih dadi tantangan.

Ing anyar CAPA - Pusat Penerbangan acara langsung, Richard Maslen, Editor Konten Eropa kanggo CAPA, ujar: "Ora bisa ditolak timbal ing bagean maskapai apa wae ing taun 2021, 2022, lan nganti saiki, bakal beda banget tinimbang sadurunge."

Waca - utawa ngrungokake - pacelathon informatif lan pas wektune iki Penerbangan Timur Tengah Sekretaris Jenderal Organisasi Pengangkut Udara Arab (AACO) Abdul Wahab Teffaha, Kepala Pegawai Transformasi Qatar Airways Thiery Antinori, lan CEO Akting Teluk Air Waleed Al Alawi.

Richard Maslen:

Pengaruh COVID-19 mbutuhake kabeh maskapai kanggo menilai proses, nggawe inovasi lan adaptasi karo tatanan dunya sing anyar. Panel pikir kritis sing biasa saiki wis teka ing sisih wétan lan kita seneng bareng karo Pak Abdul Wahab Teffaha, Sekretaris Jenderal Organisasi Pengangkut Udara Arab, Pak Thiery Antinori, kepala perwira komersial ing saluran udara Qatar, lan Pak Waleed Al Alawi, akting CEO Teluk Air. Dadi, aku pikir penting banget kanggo miwiti, supaya bisa ngerti babagan wilayah lokal lan kepiye carane kena COVID sajrone 18 wulan kepungkur. Dadi Pak Abdul Wahab Teffaha, apa sampeyan bisa menehi ringkes babagan kepiye maskapai timur tengah lan maskapai Arab kena COVID lan apa kahanane saiki?

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.