24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Penerbangan langsung saka Munich menyang Dubai ing Lufthansa saiki

Penerbangan langsung saka Munich menyang Dubai ing Lufthansa saiki
Penerbangan langsung saka Munich menyang Dubai ing Lufthansa saiki
ditulis dening Harry Johnson

Amarga akeh panjaluk, Munich minangka pusat katelu Grup Lufthansa kanggo nambah Dubai menyang jadwal penerbangan, sawise Frankfurt lan Zurich.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa ngumumake rute UAE anyar.
  • Wiwit tanggal 1 Oktober 2021, Lufthansa mabur mandheg saka Munich menyang Dubai.
  • Telung penerbangan mingguan karo Airbus A350-900.  

Yen sampeyan pengin nambah musim panas, saiki dadi kesempatan paling apik. Pas wayah setengah musim salju lan pas karo mbukak EXPO, Lufthansa miwiti saka Munich langsung menyang Dubai.

Wiwit tanggal 1 Oktober nganti 23 April - pungkasan preinan Paskah Bavaria - Airbus A350-900 bakal mabur kaping telu seminggu menyang Teluk Persia.

LH 638 diwiwiti kanthi wektu penerbangan sing ideal: Mangkat saka Munich jam 10:30 wengi, tekan Dubai jam 6:40 esuk. Flight bali mangkat jam 8:30 esuk lan tekan Munich jam 12:50 pm

"Kita seneng bisa nawakake tujuan jarak jauh sing apik dadi rute anyar saka Munich kaping pisanan wiwit pandemi diwiwiti. Amarga panjaluk sing akeh, Munich minangka pusat nomer telu saka Klompok Lufthansa kanggo nambah Dubai menyang jadwal penerbangan, sawise Frankfurt lan Zurich. Lan kanggo pisanan, penumpang bakal bisa lelungan saka Munich menyang Emirat nganggo pesawat jarak jauh sing paling dawa ing armada kita: Airbus A350-900, "ujare Stefan Kreuzpaintner, Kepala hub Munich lan Kepala Sales. kanggo Grup Lufthansa.

Lufthansa wis mabur saka Munich menyang Dubai wiwit taun 2003 nganti 2016, paling anyar nganggo Airbus A330.

Kesehatan lan safety penumpang dadi prioritas utama Lufthansa. Layanan sing ditawakake ing papan lan prosedur sadurunge lan sajrone pesawat wis disesuaikan karo syarat peraturan saiki. Antarane liyane, iki ditrapake kanggo aturan jarak kanggo mlebu lan mudhun lan kewajiban nganggo topeng medis. Filter Hepa uga ngresiki hawa kabin, bisa dibandhingake karo ruang operasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.