24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Southwest Airlines ngumumake Wakil Presiden Eksekutif anyar, owah-owahan kepemimpinan liyane

Southwest Airlines ngumumake Wakil Presiden Eksekutif anyar, owah-owahan kepemimpinan liyane
Southwest Airlines ngumumake Wakil Presiden Eksekutif anyar, owah-owahan kepemimpinan liyane
ditulis dening Harry Johnson

Southwest Airlines promosiaken Wakil Presiden Senior lan Kepala Komunikasi Officer Linda Rutherford dadi Wakil Presiden Eksekutif People & Komunikasi, efektif langsung.

Print Friendly, PDF & Email
  • Managing Director Tony Roach diangkat dadi Wakil Presiden Pengalaman Pelanggan & Hubungan Pelanggan.
  • Anthony Gregory, tilas Wakil Presiden Ground Operations, budhal saka Southwest Airlines.
  • Chris Johnson bakal langsung tanggung jawab kanggo kabeh Operasi lan Pranata Dasar.

Southwest Airlines Co. dina iki ngumumake promosi Wakil Presiden Senior lan Kepala Komunikasi Officer Linda Rutherford menyang Wakil Presiden Eksekutif People & Komunikasi, sing bakal ditrapake langsung. Warta iki nyusul wara-wara babagan Rencana Kepemimpinan minggu kepungkur ing taun 2022. Rutherford bakal nggenteni Bob Jordan ing peran Wakil Presiden Eksekutif Layanan Perusahaan, amarga dheweke dadi transisi CEO supaya bisa lancar lan mbuwang wektu karo Karyawan ing saindenging Perusahaan.

Rutherford bakal nglaporake langsung menyang Yordania lan bakal terus dadi Kepala Komunikasi Officer kanggo Perusahaan. Dheweke bakal terus ngawasi Komunikasi & Outreach lan Budaya & Keterlibatan, nalika nambah Keanekaragaman, Ekuitas, & Gawan (DE&I), People, lan Southwest Airlines University kanggo tanggung jawabe. Pelapor menyang Rutherford babagan peran anyar yaiku Wakil Presiden lan Chief Officer Officer Julie Weber, Direktur Komunikasi & Outreach Managing Laurie Barnett, Direktur Budaya & Keterlibatan Direktur Whitney Eichinger, Wakil Presiden Universitas Southwest Airlines Elizabeth Bryant, lan Direktur DE&I Raquel Daniels.

Rutherford wis meh 30 taun ing Southwest Airlines sawise gabung karo Perusahaan ing taun 1992. Ing taun-taun pungkasan, dheweke wis mbantu nggawe katrampilan pangowahan perusahaan, nerusake implementasi strategis program lan insentif sing tujuane kanggo ngrampungake Budaya Perusahaan kita, nyebabake upaya Perusahaan kanggo ngembangake lan ngetrapake peta dalan Pengalaman Karyawan, dadi juara sosial ing perusahaan strategi bisnis, ngrancang program sing relevan kanggo keterlibatan Karyawan, lan sistem dhukungan komunikasi multi-saluran sing berkembang kanggo macem-macem pemangku kepentingan internal lan eksternal. Dheweke nuntun upaya tanggapan Perusahaan ing level Enterprise dadi pandemi COVID-19 lan matine Pendiri sing dikasihi Perusahaan Herb Kelleher.

"Linda minangka Pimpinan inovatif sing nantang Southwest supaya terus maju babagan cara kerja lan juara Karyawan lan Komunitas, lan dheweke terus-terusan menehi Tujuan Southwest, kanggo nyambungake Wong karo sing penting ing lelungan kanthi lelungan udara sing ramah, andal lan murah , "Ujare Bob Jordan, EVP lan CEO sing mlebu. 

Operator kasebut uga ngumumake pangowahan Kepemimpinan ing Departemen Operasi lan Komersial.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.