24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Jepang Breaking News Warta Mewah Warta Industri Rapat News Mbangun maneh tanggung jawab Olahraga Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Warisan Tokyo 2020 bisa nduwe pengaruh positif marang pariwisata Jepang

Warisan Tokyo 2020 bisa nduwe pengaruh positif marang pariwisata Jepang
Warisan Tokyo 2020 bisa nduwe pengaruh positif marang pariwisata Jepang
ditulis dening Harry Johnson

Aspek-aspek positif warisan wisata Tokyo 2020 ora bakal menehi solusi cepet kanggo jumlah investasi sing bakal ilang amarga ora ana kunjungan internasional lan kunjungan domestik sing diwatesi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tokyo 2020 nawakake keuntungan kanggo Jepang ing jangka panjang.
  • Tokyo 2020 bakal nulungi negara kasebut kanthi nggawe produk pariwisata sing luwih kuat lan beda kanggo taun ngarep.
  • Jepang bakal ing posisi utama kanggo nangkep panjaluk domestik lan internasional sawise Olimpiade.

Akeh sing bakal ngerti Tokyo 2020Warisan pariwisata dadi negatif banget, amarga kedadeyan kasebut sajrone pandemi lan efek samping sing ana. Nanging, sawetara positip isih bisa ditarik nalika nggoleki masa depan pariwisata Jepang.

Aspek-aspek positif warisan wisata Tokyo 2020 ora bakal menehi solusi cepet kanggo jumlah investasi sing bakal ilang amarga ora ana kunjungan internasional lan kunjungan domestik sing diwatesi. Nanging, nawakake mupangat kanggo Jepang ing jangka panjang, lan bakal nulung negara kanthi nggawe produk pariwisata sing luwih kuat lan luwih maju ing taun ngarep.

Infrastruktur sing gegandhengan karo pariwisata anyar bakal nambah produktivitas, kapasitas, lan daya tarik

Link transportasi sing luwih apik kanggo Olimpiade, kayata Stasiun Jalur Yamanote Tokyo sing anyar, bakal nyuda kemacetan kanggo warga Jepang lan mbantu ningkatake efisiensi lelungan bisnis domestik maju, nggawe peningkatan kapasitas produktif ekonomi Jepang.

Kajaba iku, ekspansi Terminal 2 ing Bandara Haneda sebagian ditindakake kanggo nggawe kapasitas lonjakan kunjungan internasional sing bakal digawe dening Olimpiade. Terminal 2 sadurunge mung domestik. Nanging, wis duwe bagean saka terminal sing diowahi lan ditambahi kanggo nampung gerbang internasional. Ing taun 2020, ANA ngluncurake telung ruang tunggu sing anyar amarga kabeh operasi internasional dipindhah menyang Terminal 2.

Pamindhahan saka maskapai paling gedhe ing Jepang nuduhake kepiye ekspansi iki, sing ditindakake utamane kanggo Olimpiade, bakal entuk manfaat pariwisata mlebu ing taun-taun mbesuk, nambah kapasitas lan ruang tunggu sing luwih anyar, sing bakal nambah pengeluaran turisme lan nambah pengalaman turisme.

Tingkat kunjungan domestik pra-pandemi ing Jepang diprakirake bakal ditahan ing taun 2022, mula tuwuh pangarep-arep bisa mundhak kanthi Tingkat Pertumbuhan Tahunan Senyawa (CAGR) saka 6.3% saka taun 2021 dadi 2024. Kunjungan mlebu dijaluk tekan level pra-pandemi dening 2024, sing luwih signifikan tinimbang pariwisata domestik. Nanging, wong sing mlebu mlebu bakal tuwuh sawise taun 2024 lan atraksi tujuan sing luwih apik, uga kapasitas, perlu kanggo nggampangake tuwuh saka pasar internasional. Kanthi dandan kasebut wis rampung kanggo Olimpiade, Jepang bakal dadi posisi utama kanggo ngrebut bali domestik, nanging sing luwih penting, permintaan internasional sawise Olimpiade ditindakake.

Pangembangan fasilitas olahraga kelas dunia kanggo acara mbesuk

Jepang saiki duwe macem-macem fasilitas olahraga kelas modern kanggo dadi acara olah raga mbesuk, sing tegese kapitunan Olimpiade bisa ditulungi mbesuk. Nalika ngajak acara mbesuk, kasus Jepang saiki bakal dikuatake kanthi fasilitas anyar kasebut. Tawaran kasebut bisa uga ana ing acara multi-olahraga profil liyane, utawa ing acara olahraga tunggal. Ora preduli saka jinis acara olahraga, Jepang saiki bisa dadi tujuan utama pariwisata acara olahraga lan pariwisata partisipasi olahraga.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.