24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Canada ngumumake pemilihan direksi

Air Canada ngumumake pemilihan direksi
Air Canada ngumumake pemilihan direksi
ditulis dening Harry Johnson

Kabeh nominasi wis dadi direktur Air Canada lan saben direktur dipilih kanthi mayoritas swara sing digawe para pemegang saham sing online utawa diwakili proksi ing rapat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rapat Tahunan Pemegang Saham Air Canada dianakake dina Selasa, 29 Juni 2021.
  • Kabeh calon sing didhaptar ing lingkaran proxy manajemen dipilih dadi direktur Air Canada.
  • Hasil pamilihan pungkasan babagan kabeh perkara sing dipilih ing rapat kasebut bakal diajukake ing SEDAR.

Air Canada dina iki ngumumake manawa kabeh calon nominal sing dicantumake ing lingkaran proxy manajemen tanggal 6 Mei 2021 dipilih dadi direktur Air Canada ing Rapat Tahunan Pemegang Saham sing dianakake dina Selasa, 29 Juni 2021.

Kabeh calon wis dadi direktur Air Canada lan saben direktur dipilih kanthi mayoritas swara sing digawe para pemegang saham sing online utawa diwakili dening proksi ing rapat kasebut. Asil pamilihan rinci ing ngisor iki.

unggulakeVotes Kanggo% KanggoVotes Ditahan% Ditahan
Amee Chande139,562,87095.45%6,656,3054.55%
Christie JB Clark139,159,06095.17%7,060,1154.83%
Gary A. Doer138,644,84094.82%7,574,3355.18%
Rob Fyfe138,923,88195.01%7,295,2944.99%
Michael M. Ijo131,072,64989.64%15,146,52610.36%
Jean Marc Huot137,430,29693.99%8,788,8796.01%
Madeleine Paquin145,829,34799.73%389,8280.27%
Michael Rousseau145,771,42199.69%447,7540.31%
Vagn Sørensen131,891,67390.20%14,327,5029.80%
Kathleen Taylor138,914,12495.00%7,305,0515.00%
Annette Verschuren145,896,09399.78%323,0820.22%
Michael M. Wilson138,032,88694.40%8,186,2895.60%

Hasil pamilihan pungkasan babagan kabeh perkara sing dipilih ing rapat kasebut bakal diajukake ing SEDAR.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.