Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Investments News Lelungan Rel tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Train + Air: Air France negesake komitmen kanggo kelestarian lingkungan

Train + Air: Air France negesake komitmen kanggo kelestarian lingkungan
Train + Air: Air France negesake komitmen kanggo kelestarian lingkungan
ditulis dening Harry Johnson

Nalika penumpang saya nuntut pilihan lelungan sing luwih ramah lingkungan, Air France nglindhungi bathi mbesuk kanthi nggawe solusi sing migunani.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air France ngembangake program 'Train + Air'.
  • Ekspansi Air France nyoroti langkah-langkah serius sing ditindakake operator kanggo nyuda emisi karbon.
  • Air France wis komitmen kanggo nyuda emisi penerbangan domestik 50% ing taun 2025 saka level 2019.

Ekspansi anyar ing Air FranceProgram 'Train + Air' nyoroti komitmen sing kuat kanggo kelestarian lingkungan. Nalika penumpang saya nuntut pilihan lelungan sing luwih ramah lingkungan, maskapai kasebut nglindhungi bathi ing mbesuk kanthi nggawe solusi sing migunani.

Sanajan dudu skema anyar, ekspansi Air France nyoroti langkah-langkah serius sing ditindakake operator kanggo nyuda emisi karbon. Air France komitmen kanggo nyuda emisi penerbangan domestik 50% ing taun 2025 saka level 2019 lan langkah-langkah kasebut penting kanggo nggayuh iki. Pitung rute tambahan ditambahake lan 18 saiki wis bisa dipesen. Nawakake tiket siji, titik kasetyan, lan perlindungan koneksi, maskapai kasebut nggawe program sing ramah lingkungan apik banget kanggo para penumpang, nalika nggawe operasi transportasi intermodal pas kanggo mbesuk.

Pelancong saya akeh pengaruhe saka produk utawa layanan sing ramah lingkungan. Survei Konsumen Q1 2021 Industri ngandhakake manawa 76% responden global 'mesthi', 'asring', utawa 'kadang' dipengaruhi faktor iki, mundhak dadi 78% ing antarane responden Prancis.

Air France wis ngerti kemungkinan paningkatan penumpang bakal pindhah menyang pilihan lelungan sing luwih ramah lingkungan ing rute jangka pendek, utamane rel, amarga gerakan malu-malu penerbangan entuk momentum ing saindenging Eropa. Strategi utama industri iki bakal mbayar deviden kanggo nglindhungi citra merek operator nganti pirang-pirang taun, nalika nyuda kegiatan mabur.

Akeh rute jangka panjang maskapai penerbangan sing gumantung ing feed domestik saka bandara regional, lan skema iki njamin ora bakal ilang penumpang sing dibutuhake banget. Kanthi tumindak kanthi proaktif ing tema kesinambungan, operator bakal nggawe tren sing kuat sadurunge pesaing lan bisa dadi operator transportasi intermodal pilihan ing Prancis.

Plancongan Rail minangka pilihan transportasi paling populer nomer loro, kanggo plancongan njero Prancis ing taun 2019 nggunakake 17.4% (29.3 yuta) lelungan. Diramal yen ing taun 2025 alur bakal nyumbang 18% lelungan domestik, kanthi total 31.4 yuta lelungan.

Perjalanan sepur saiki wis misuwur, lan kanthi jaringan kacepetan dhuwur ing saindenging Prancis, pesawat kasebut bakal dadi luwih populer. Kanthi pasar jarak tempuh sing cedhak bisa uga teka ing taun-taun mbesuk, utamane karo pamrentah Prancis sing nglarang larangan rute domestik tartamtu, strategi cerdas iki bakal njamin Air France bisa dianggep minangka pimpinan transportasi intermodal. Ekspansi kanggo program 'Air + Rail' Air France luwih negesake langkah-langkah serius sing ditindakake maskapai dadi luwih ramah lingkungan, saengga perusahaan kasebut bisa dideleng minangka entitas progresif sing sejatine peduli karo kesinambungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.