24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Naples, Marco Island lan Everglades CVB Executive Director mundur

Naples, Marco Island lan Everglades CVB Executive Director mundur
Naples, Marco Island lan Everglades CVB Executive Director mundur
ditulis dening Harry Johnson

Jack Wert, tokoh utama Divisi Pariwisata Collier County ngumumake rencana pensiun saka jabatan kasebut, wiwit tanggal 30 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Eksekutif sing dihormati banget lan duwe pengalaman apik wis njabat dadi Direktur Eksekutif ing Kabupaten Collier wiwit taun 2002.
  • Wert menehi pengaruh penting marang nilai industri tumrap kelangsungan ekonomi Collier County lan Southwest Florida.
  • Pengawasan departemen kasebut bakal pindhah menyang Paul Beirnes sing saiki dadi Wakil Direktur CVB.

Napoli, Pulo Marco lan Everglades CVB ngumumake manawa Jack Wert, tokoh utama Divisi Pariwisata Collier County ngumumake rencana pensiun saka jabatan kasebut, wiwit tanggal 30 September 2021. 

Eksekutif sing dihormati banget lan duwe pengalaman apik wis njabat dadi Direktur Eksekutif ing Collier County wiwit taun 2002. Sajrone jabatan kasebut, dheweke nambah profil tujuan kanthi signifikan, nggawa permata Florida Kidul-Kulon dadi peringkat saiki minangka salah sawijining kemewahan lan lelungan paling dhuwur. tujuan ing upaya kepemimpinan lan strategi pemasaran strategis US Wert ngasilake pengaruh positif sing signifikan marang vitalitas ekonomi wilayah kasebut, nambah kunjungan ing 53%. Tujuan sing saiki disambut dening pengunjung 2M saben taun.

Pengacara kanggo industri plancongan lan pariwisata kanthi lokal, nasional lan internasional, Wert menehi pengaruh penting marang nilai industri kasebut ing babagan panguripan ekonomi Collier County lan Southwest Florida. Sawise komitmen sewelas taun kanggo nggawe lan tuwuhe CVB Seminole County Florida, Wert ngupayakake kaprigelane lan kaprigelan pemasaran dadi tantangan anyar ing Kabupaten Collier. Gangguan 9/11 ing industri lelungan mbutuhake siluman lan rajin ngatasi. Dheweke dadi pamimpin sawetara proyek profil dhuwur kalebu kampanye merek lan iklan maneh sing tujuane maju menyang tingkat kecanggihan anyar, lan pemecahan lemah lan pambukaan Komplek Olahraga Pesisir Paradise sing $ 150 yuta. Kaloro proyek kasebut ndadekake tujuan lan pusat tujuan kanggo para pamirsa nasional lan internasional sing anyar.

Dheweke uga menehi pengaruh sing gedhe banget kanggo komunitas lan konstituensi lokal sing gumantung karo pariwisata kanggo panguripan liwat upaya lan inisiatif tanpa lelah sajrone pandemi COVID-19. Suksese nggawe dheweke dadi tokoh terkenal ing aula kapital negara ing Tallahassee lan ing Capitol Hill ing DC minangka perwakilan kanggo industri kasebut. Juara komunitas lan pariwisata sing mantep, Wert wis dadi pirang-pirang Direksi kalebu VISIT Florida, Destinasi Internasional, Tujuan Florida, Sekolah Resor & Hospitality Universitas Florida Teluk Florida lan SKAL International Southwest Florida, lan liya-liyane.

Tantangan paling anyar saka pandemi COVID-19 pancen nyorot keahliane lan kepemimpinan nalika nggoleki tujuan kasebut liwat krisis ekonomi lan pungkasane mbukak maneh sektor pariwisata lan pariwisata ing wilayah kasebut.

Sorotan karir Wert kalebu diajeni karo HSMAI's Mind Luar Biasa ing Sales & Marketing penghargaan. Dheweke duwe sebutan Executive Certified Management Executive Executive (CDME), lan Professional in Destination Management (PDM).

"Tembung ora bisa ngungkapake emosi sing dak rasakake saiki, amarga aku adoh saka posisi ing CVB lan miwiti usaha anyar sing wis dakrencanakake sawetara wektu saiki," ujare Naples, Pulau Marco, Direktur Eksekutif CVB Everglades, Jack Wert. "Aku bangga karo apa sing bisa dakwujudake ing CVB lan industri iki, lan aku ngarep-arep bisa menehi kontribusi tumrap sukses ing industri pariwisata mbesuk. Pentinge industri iki minangka driver ekonomi kanggo wilayah kasebut lan negara kasebut ora bisa ditolak lan saiki aku bakal bisa ngupayakake masalah advokasi sing penting banget kasebut ing mbesuk. ”

Pengawasan departemen kasebut bakal pindhah menyang Paul Beirnes, pamasar tujuan sing saiki wis dadi Wakil Direktur CVB, sajrone telung wulan, wiwit tanggal 1 Juli 2021. Beirnes gabung Napoli, Pulo Marco, Everglades CVB ing Nopember 2020 minangka Wakil Direktur Pariwisata sawise karir 35 taun ing industri Destination Marketing sing nyekel peran kepemimpinan eksekutif karo The Walt Disney Company, Visit Orlando, lan Hilton Corporate.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.