24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Canada nglarang kewan pendukung emosional

Air Canada nglarang kewan pendukung emosional
Air Canada nglarang kewan pendukung emosional
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan Air Canada digawe saka keputusan Departemen Perhubungan AS sing negesake manawa ESA ora dianggep minangka kewan layanan lan mula maskapai sing berbasis ing AS ora diwajibake nampa ing kapal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kewan dhukungan emosi ora diidini maneh ing penerbangan Air Canada.
  • Profesional kesehatan mental nolak larangan ESA Air Canada.
  • Maskapai kasebut ujar manawa sampeyan duwe cacat fisik utawa medis sampeyan bisa duwe kewan pitulungan, nanging yen sampeyan duwe cacat mental, sampeyan ora bisa.

Minggu iki, Air Canada njupuk keputusan kanggo nglarang kewan pendukung emosional saka kabin penerbangan. Iki miturut keputusan Departemen Perhubungan AS sing negesake manawa ESA ora dianggep minangka kewan sing dadi layanan, mula maskapai sing berbasis ing AS ora diwajibake nampa ing kapal. 

Saiki, "Air CanadaAturan anyar cocog karo Peraturan Transportasi sing Bisa Diakses kanggo Penyandang Cacat miturut Undhang-undhang Transportasi Kanada, sing ditrapake kanggo maskapai penerbangan lan badan transportasi liyane. ”

Nanging, undang-undang hak aksesibilitas hak asasi manungsa lan Ontario (sing ora ditrapake kanggo maskapai penerbangan ing Kanada) ngakoni macem-macem kewan sing luwih akeh minangka "kewan layanan." 

Undhang-undhang kasus saka Pengadilan Hak Asasi Manungsa ing Ontario ngakoni manawa "kewan layanan" kalebu kewan sing ora dilatih utawa disertifikasi dening organisasi sing gegandhengan karo cacat lan sing nulungi wong sing cacat mental (pirsani Allarie l. Ruble, 2010 HRTO 61 (CanLII) ).

Profesional kesehatan mental lan terapis sing dibantu kewan ing donya Prairie Conlon, LPC, NCC & Direktur Klinis ing CertaPet, nolak larangan ESA maskapai:

"Kita ngerti manawa kewan layanan lan kewan pendukung emosi beda banget lan beda tujuane. Nanging kepiye carane bisa ujar manawa ana wong sing cacat fisik, utawa cacat mental tartamtu kaya PTSD bisa duwe asu layanan nalika dheweke butuh kebutuhan sing sah, nanging wong sing wis didiagnosis dening klinis kelainan kesehatan mental lan duwe sah kudu dheweke ora bisa duwe kewan karo dheweke maneh? Yaiku diskriminasi buku teks. Dadi luwih gampang, maskapai kasebut ujar manawa yen sampeyan duwe cacat fisik utawa medis, sampeyan bisa duwe kewan pitulungan, nanging yen sampeyan duwe cacat mental, sampeyan ora bisa. " 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.