24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Sekretaris Utama Pariwisata Seychelles nyedhiyakake prioritas utama ing departemen

Sekretaris Utama Pariwisata Seychelles

Nuju tugas anyar minangka Sekretaris Utama Pariwisata Seychelles, Ibu Sherin Francis ketemu karo mitra pers lokal ing Botanical House, Rebo, 30 Juni, kanggo menehi prioritas departemen kanggo industri pariwisata lan ngrembug babagan perubahan ing departemen kasebut lan fungsine. .

Print Friendly, PDF & Email
  1. Departemen iki bakal diarani Seychelles Pariwisata amarga alasan komersial ngumumake Sekretaris Utama Pariwisata Seychelles.
  2. Telung divisi utama bakal dadi Departemen Pariwisata pamrentah sing anyar.
  3. Fokus saka pamrentah anyar yaiku kanggo nambah kepuasan pelanggan kanthi nyengkuyung dhukungan kanggo industri pariwisata lan pariwisata.

Ibu Francis ujar manawa owah-owahan sing ana ing industri pariwisata ora mengaruhi merek Seychelles, nanging amarga alasan komersial, departemen kasebut bakal diarani Seychelles Pariwisata.

Menehi pangowahan sing paling penting, Sekretaris Utama nyathet yen kajaba sekretariat dheweke, sing bakal tanggung jawab kanggo PR lan Komunikasi lan Kerjasama Internasional, departemen Pariwisata kalebu telung divisi utama.

Dheweke nerangake manawa rong divisi utama departemen kasebut, kalebu Divisi Pemasaran Tujuan lan Divisi Perencanaan lan Pangembangan Tujuan, bakal saling nglengkapi tugas masing-masing.

Menehi wawasan babagan prioritas departemen anyar sing bakal fokus, Ibu Francis ujar manawa kabeh rencana ditindakake nalika ngelingi periode angel sing diadhepi industri. Selaras karo restrukturisasi, prioritas yaiku nggoleki area sing departemen bisa rasionalisasi sumber daya kanthi efektif lan njamin efisiensi ing kabeh operasine selaras karo kerangka peraturan industri.

Fokus saka pamrentahan anyar yaiku kanggo nambah kepuasan pelanggan kanthi nyiyapake dhukungan kanggo industri liwat latihan lan program liyane kanggo mbantu ningkatake standar layanan.

Bidang perhatian liyane bakal ngatasi kesenjangan ing kabijakan utawa strategi turisme sing ana. Tinjauan kabijakan pariwisata kanggo macem-macem layanan ing sektor kasebut bakal ditindakake, ujare PS Francis, kanggo njamin kabeh strategi bisa nyukupi sarat saiki, utamane amarga pandemi lan tren pangembangan pariwisata anyar. Miturut Bu Francis, iki penting kanggo nggampangake macem-macem penawaran produk.

Amarga komitmen departemen kanggo nambah pengalaman pelanggan, PS kanggo Pariwisata negesake manawa departemen kasebut bakal nindakake inventaris fasilitas lan layanan sing diwenehake kanggo turis ing Seychelles, utamane babagan atraksi, situs, lan pengalaman. Latihan iki bakal ditindakake kanthi kolaborasi karo macem-macem pemangku kepentingan lan bakal nemokake kasedhiyan lan kualitas fasilitas lan layanan turis.

Iki bakal ngidini kita ngerti ing endi ana kesenjangan, saengga bisa ningkatake kualitas produk pariwisata sing sabanjure bisa nggedhekake jangkauan pemasaran tujuan, pengalaman pengunjung lan generasi penghasilan. Iki uga bakal mbantu kita ngenali wilayah potensial kanggo tuwuhing Layanan sing ditawakake kanggo pengunjung lan mbantu investasi saluran sing luwih apik menyang industri.

Nalika menehi masalah sing penting, Ibu Francis menehi saran supaya ana penilaian supaya bisa ngerteni masalah sumber daya manungsa sing penting sektor pariwisata ing Seychelles. Departemen kasebut bakal makarya kanthi kolaborasi cedhak karo kementerian sing relevan kanggo ngenali sebab saka turnover staf sing dhuwur lan produktivitas sing kurang kanthi tujuan kanggo ngrumusake langkah-langkah korektif.

Departemen Luar Negeri kasebut bakal terus ngupayakake kesadharan merek terus-terusan, keterlibatan digital lan nguatake kehadiran Seychelles ing media sosial, PS Francis menehi saran, nalika negesake manawa perhatian khusus bakal diwenehake marang intelijen pasar, statistik lan wawasan sing didhukung data.

Ing nutup PS Francis ujar manawa kanggo nyatane ngrancang rencana, ana sawetara bidang kemitraan sing penting kanggo dikelola lan didhukung wiwit saka pribadi nganti sektor publik. Kerjasama lan dialog terus karo lembaga pamrentah liyane wiwit saka peraturan nganti nggawe kabijakan penting, supaya kabeh fungsi utawa layanan tambahan kanggo maju industri kasebut selaras.

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.