24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Boeing nunjuk Kepala Keuangan anyar

Boeing nunjuk Kepala Keuangan anyar
Boeing nunjuk Kepala Keuangan anyar
ditulis dening Harry Johnson

Brian West, pimpinan finansial lan pimpinan bisnis sing wis suwe duwe pengalaman ing bidang aerospace, manufaktur, infrastruktur, layanan informasi global lan industri liyane, sing jenenge Boeing CFO.

Print Friendly, PDF & Email
  • West bakal nuntun kabeh aspek strategi finansial, kinerja, pelaporan lan perencanaan bisnis jarak jauh Boeing, uga hubungan investor, perbendaharaan, kontroler, lan operasi audit.
  • West bakal nglaporake menyang Presiden lan CEO Boeing David Calhoun lan bakal dadi anggota Dewan Eksekutif perusahaan.
  • West ngganteni Greg Smith, sing sadurunge ngumumake rencana pensiun, wiwit awal Juli.

The Perusahaan Boeing dina iki dijenengi Brian West dadi wakil presiden eksekutif lan kepala keuangan perusahaan wiwit tanggal 27 Agustus 2021.

Ing peran kasebut, West bakal nuntun kabeh aspek strategi finansial, kinerja, pelaporan lan perencanaan bisnis jarak jauh Boeing, uga hubungan investor, perbendaharaan, kontroler, lan operasi audit. West uga bakal ngawasi upaya transformasi bisnis perusahaan lan bakal duwe tanggung jawab eksekutif kanggo perusahaan keuangan global perusahaan, Boeing Capital Corporation. Dheweke bakal lapor menyang Presiden lan CEO Boeing, David Calhoun lan bakal dadi anggota Dewan Eksekutif perusahaan.

"Brian minangka eksekutif sing cocog kanggo dadi CFO sabanjure Boeing, amarga duwe manajemen finansial lan pengalaman perencanaan strategis jangka panjang ing organisasi global kompleks ing industri aerospace, manufaktur lan layanan," ujare Calhoun. "Aku seneng kerja bareng Brian sadurunge, lan dheweke dadi pimpinan luar biasa sing duwe keahlian operasional sing jembar lan komitmen kanggo transparansi karo para pemangku kepentingan bakal ningkatake upaya kita nalika fokus ing safety lan kualitas, ningkatake kinerja lan ngowahi perusahaan kanggo mbesuk. ”

Kulon melu Boeing ngetutake karir sing sukses lan macem-macem peran finansial lan operasional senior sing kalebu pirang-pirang industri, kalebu aerospace, manufaktur, infrastruktur, kesehatan, layanan informasi global, manajemen finansial lan risiko. Dheweke njabat dadi kepala pejabat finansial Refinitiv wiwit taun 2018, lan sadurunge dadi CFO lan wakil presiden eksekutif Operasi kanggo Asuransi Kesehatan Oscar lan CFO lan COO Nielsen. Sadurunge Nielsen, West nglampahi 16 taun ing General Electric, ing kana dadi CFO GE Aviation lan CFO GE Engine Services. Posisi kepemimpinan tambahan ing bisnis GE kalebu plastik, transportasi lan energi.

West minangka anggota dewan pendiri organisasi nirlaba sing berbasis ing Connecticut sing misi kanggo nyiapake pamimpin wanita sing beda-beda kanthi katrampilan, komunitas lan koneksi supaya bisa maju ing jagad iki. Sadurunge, dheweke dadi anggota dewan Future 5, organisasi sing mbantu siswa sing kurang sumber daya ing Stamford, CT bisa nggayuh potensine.

West gelar sarjana Keuangan saka Siena College lan Master ing Administrasi Bisnis saka Columbia Business School.

West ngganteni Greg Smith, sing sadurunge ngumumake rencana pensiun, wiwit awal Juli. Perusahaan kasebut milih Dave Dohnalek, saiki dadi wakil presiden senior lan Bendahara, kanggo peran CFO interim nganti West gabung karo perusahaan ing pungkasan Agustus.

"Aku pengin matur nuwun maneh marang Greg amarga wis menehi sumbangan luar biasa kanggo karyawan, pelanggan, komunitas, lan perusahaan sajrone luwih saka telung puluh taun kerja karo Boeing," ujare Calhoun. "Aku uga matur nuwun marang Dave amarga duwe kepemimpinan interim kanggo organisasi Keuangan. Wis pirang-pirang taun pengalaman kepemimpinan eksekutif ing Boeing ing perbendaharaan, hubungan investor, perencanaan finansial lan liya-liyane, Dave minangka pimpinan sing dihormati lan efektif sing bakal nggawa pandhuan kanthi seimbang lan seimbang kanggo organisasi Keuangan sajrone transisi iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.