Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Lelungan Rel tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Tionghoa bakal njupuk 750 juta lelungan sepur sajrone kesusu lelungan musim panas

Tionghoa bakal njupuk 750 juta lelungan sepur sajrone kesusu lelungan musim panas
Tionghoa bakal njupuk 750 juta lelungan sepur sajrone kesusu lelungan musim panas
ditulis dening Harry Johnson

Siswa kuliah mulih saka universitas lan ngeterake panjaluk saka kunjungan kulawarga lan lelungan nalika musim panas China kesusu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rush plancongan musim panas biasane dadi musim sibuk kanggo sistem sepur China
  • Rush plancongan musim panas taun iki bakal suwene 62 dina.
  • Pucuk saklawasé 14 yuta plancongan penumpang sajroning sedina bisa diarepake.

China diarep-arep bakal nemoni 750 juta lelungan sepur sajrone musim panas sing bakal teka, meh padha karo level 2019, data saka operator kereta api negara kasebut nuduhake dina Rebo.

Rush plancongan musim panas taun iki bakal suwene 62 dina wiwit tanggal 1 Juli nganti 31 Agustus, miturut China State Railway Group Co., Ltd..

Pungkasan meh 14 yuta plancongan penumpang sajrone sedina bisa ditindakake sajrone periode kasebut, ujare operator kereta api kasebut.

Kesibukan perjalanan musim panas biasane dadi musim sing sibuk kanggo sistem sepur China amarga siswa kuliah mulih saka universitas lan njaluk permintaan transportasi saka kunjungan kulawarga lan perjalanan sing saya dhuwur.

Perusahaan Grup Railway Negara China, Ltd., nindakake bisnis minangka Railway China utawa CR, minangka perusahaan duweke negara duweke negara sing nindakake layanan transportasi penumpang lan kargo ing Republik Rakyat Tiongkok lan minangka perusahaan industri duweke negara sing didegake miturut "Hukum Republik Rakyat Tiongkok babagan Perusahaan Industri Kabeh Kepemilikan."

Menteri Keuangan tumindak minangka wakil Dewan Negara kanggo nindakake tugas para pemegang saham. Biyen dadi bagean saka Kementerian Rel saiki. Railway China ngoperasikake transportasi penumpang lan barang liwat 21 anak perusahaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.