24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Australia Breaking News Breaking News Internasional Cruising News Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Putri Cruises Australia: Ora bakal mudhun maneh ing taun iki

Putri Cruises Australia

Putri Cruises mung ngumumake pembatalan preinan pelayaran Australia nganti Desember taun iki. Iki kedadeyan sawise akeh pelayaran sadurunge sing kudu dibatalake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tamu sing dipesen ing pelayaran sing dibatalake, bakal pindhah menyang pelayaran sing padha ing taun 2022.
  2. Pilihan liyane sing dibutuhake yaiku njupuk kredit pelayaran mbesuk sing padha karo 100 persen saka ongkos pelayaran sing dibayar ditambah bonus tambahan sing ora bisa dibalekake 10 persen saka ongkos.
  3. Sapa wae sing nggawe reservasi, kudu njaluk mbalekake utawa kredit nganti tanggal 31 Juli 2021.

Jalur pelayaran kasebut ujar manawa amarga durung mesthi ana wektu babagan preinan plancongan ing wilayah kasebut, Putri mbatalake pelayaran menyang lan metu saka Australia nganti tanggal 19 Desember 2021.

Kanggo tamu sing dipesen ing pelayaran sing dibatalake, Putri bakal mindhah tamu menyang pelayaran sing padha ing taun 2022. Jalur pelayaran kasebut ujar manawa proses rebooking bakal nglindhungi tarif 2021 para tamu ing pelayaran ganti. Utawa, tamu bisa milih kredit pelayaran mbesuk (FCC) sing padha karo 100 persen saka ongkos pelayaran sing dibayar ditambah FCC bonus sing ora bisa dibalekake, padha karo 10 persen saka ongkos pelayaran sing dibayar (minimal US $ 25) utawa mbalekake kabeh sing asli wujud pambayaran.    

Panjaluk kudu ditampa liwat formulir online by 31 Juli 2021 utawa tamu kanthi otomatis bakal nampa pilihan FCC. FCC bisa digunakake ing kapal pesiar sing dipesen lan diluncurake nganti tanggal 31 Desember 2022.   

Pelayaran bisa dipesen liwat penasihat perjalanan profesional, utawa nelpon 1-800-PRINCESS

(1-800-774-6237), utawa kanthi ngunjungi situs web perusahaan.

Putri bakal nglindhungi komisi agen perjalanan babagan pesenan sing dibayar kanthi lengkap kanggo ngakoni peran kritis sing ditindakake ing bisnis lan kesuksesan kapal pesiar.  

Informasi lan instruksi paling anyar kanggo tamu sing dipesen kena pengaruh pembatalan iki, lan informasi luwih lengkap babagan FCC lan pengembalian dana, bisa ditemokake online ing Informasi babagan Kapal Pesiar sing Impact & Dibatalake.   

Putri Cruises ujar iki ing situs web:

Kaya pirang-pirang aspek urip, lelungan uga saya rame amarga kedadeyan anyar. Putri Cruises nggawe keputusan sing angel banget kanggo ngaso operasi kapal global kanggo sementara. Kita ngerti sampeyan ngarep-arep lelayaran karo kita, lan nuwun sewu lan nuduhake rasa kuciwo amarga batal kasebut. Sampeyan ora prelu njupuk tindakan kanggo nampa tawaran ganti rugi standar. Sampeyan bisa ngerteni rincian ganti rugi kanthi ngeklik link sing cocog karo tanggal layar ing ngisor iki.

Mung sawetara minggu kepungkur, Putri Cruises wis ngumumake sing diwiwiti antara tanggal 25 September lan 28 November 2021, pelayaran numpak kapal wolung kapal Kelas Putri Medallion bakal nggawa tamu menyang Karibia, Terusan Panama, Meksiko, Hawaii, lan Pantai California.

Kanggo dhaptar lengkap babagan lelungan Princess Cruise sing wis dibatalake, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.