24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation budaya News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Jet tempur F18 ing langit

Jet tempur F18

Isih ana ing dhaptar tanpa pesawat, ana jet tempur F18 sing katon mandheg ing langite. Saka ngendi? Arep menyang ngendi?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ana pitunjuk - sing pertama yaiku saka lokasi sing ora dingerteni ing tengah segara sing durung ditemtokake.
  2. Jet-jet kasebut saiki ana ing sangisore dek lan alat tulis ing ndhuwur pesawat Australia.
  3. Kapan para pejuang F-18 dijaluk tugas lan njupuk ing langit lan kanggo tujuan apa? Sacara angel, amarga tanggal misi target tetep ganti.

Dadi, apa sejatine sing kita gunakake ing kene? Jet tempur F18 apa sing dienteni kabeh?

Sing bakal debut film ing "Top Gun: Maverick, ”Film kasebut, mesthi.

Wis 35 taun wiwit Top Gun dirilis ing bioskop. Nggih Telung puluh Gangsal Taun. Wiwit Pete "Maverick" Mitchell lan Nick "Angsa" Bradshaw rumangsa butuh, mula butuh kacepetan.

Wiwitane film iki kudune dibukak ing bioskop tanggal 23 Desember 2020, nanging telat amarga… apa maneh?… COVID-19. Film kasebut kudune bakal diwiwiti akhir minggu iki tanggal 2 Juli. Nanging tanggal kasebut ditinggal dadi debut tanggal 19 November 2021.

Gambar duweni Paramount Pictures

Sampeyan ngerti, bintang Maverick Tom Cruise duwe sekuel film liyane sing bakal diwiwiti ing pungkasan taun iki - "Misi: Mustahil 7." Nanging film kasebut saiki bakal dirilis tanggal 27 Mei 2020. Saben film kudu duwe wektu dhewe ing wektu lan sejarah box office.

Nanging Top Gun lan Mission Impossible dudu siji-sijine film sing wis nyoba nonton film amarga COVID-19. Wis meh diwenehake amarga virus corona wis tuwuh endhas sing luwih ala tinimbang cara sing bisa dibayangake.

Ribut COVID-19

Nalika siyap kanggo nggawe Mission: Mustahil 7, Tom Cruise ngluncurake keamanan COVID karo anggota kru film, kaya sing nyebar ing media sosial ing wulan Desember taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.