24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

21 saka 25 pasar hotel paling dhuwur ing AS ngalami depresi utawa resesi

21 saka 25 pasar hotel paling dhuwur ing AS ngalami depresi utawa resesi
21 saka 25 pasar hotel paling dhuwur ing AS ngalami depresi utawa resesi
ditulis dening Harry Johnson

Pasar hotel kutha, sing gumantung banget karo bisnis saka acara lan rapat klompok, terus ngalami krisis finansial sing parah amarga ora kena proporsional kena pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hotel kutha isih ing siklus "depresi" nalika industri hotel AS umume tetep ana ing "resesi."
  • Perjalanan bisnis mudhun lan ora diarepake bali menyang level 2019 nganti paling ora 2023 utawa 2024.
  • Hotel minangka siji-sijine industri perhotelan lan hiburan sing durung entuk pitulung langsung sanajan ana ing antarane sing paling angel.

Sanajan ana plancongan ing plancongan plancongan, laporan anyar nuduhake manawa dalan kanggo pulih kanggo industri hotel dawa karo 21 saka 25 top US pasar hotel isih depresi utawa resesi. Data anyar nuduhake hotel kutha isih ing siklus "depresi" nalika industri hotel AS umume tetep "resesi."

Pasar kutha, sing gumantung banget karo bisnis saka acara lan rapat klompok, terus ngadhepi krisis finansial sing parah amarga ora kena proporsional kena pandemi kasebut. Hotel kutha mudhun 52% ing regane kamar ing Mei dibandhingake Mei 2019. Contone, New York City, sing isih depresi, nyumurupi sepertiga kamar hotel (42,030 kamar) diilangke dening pandemi COVID-19 , kanthi meh 200 hotel ditutup ing kutha iki.

Pungkasan plancongan plancongan musim panas pungkasan nyengkuyung industri hotel, nanging lelungan bisnis lan klompok, sumber penghasilan paling gedhe ing industri kasebut, bakal luwih suwe maneh pulih. Perjalanan bisnis mudhun lan ora diarepake bali menyang level 2019 nganti paling ora taun 2023 utawa 2024. Acara utama, konvensi lan rapat bisnis uga wis dibatalake utawa ditundha nganti paling ora taun 2022.  

Laporan kasebut nuduhake kerusakan ekonomi sing isih diadhepi pasar hotel lan negesake perlune relief target saka Kongres kanggo industri lara.

"Nalika sawetara industri wiwit rebound amarga watesan COVID-19 gampang diluncurake ing saindenging negara, industri hotel AS isih resesi, kanthi pasar paling angel ing depresi," ujare Chip Rogers, presiden lan CEO AHLA. "Sanajan akeh industri sing angel banget sing nampa bantuan federal sing dituju, industri hotel ora. Kita kudu Kongres nglampahi undhang-undhang Save Hotel Jobs Act bipartisan, saengga hotel ing wilayah sing paling angel, utamane pasar kutha, bisa nahan lan mulihake karyawan nganti dikarepake lelungan, utamane lelungan bisnis, bali menyang level pra-pandemi.

Hotel minangka siji-sijine industri perhotelan lan hiburan sing durung entuk pitulung langsung sanajan ana ing antarane sing paling angel. Pramila AHLA lan UNITE HERE, serikat pekerja keramahan paling gedhe ing Amerika Utara, gabung karo partai kanggo njaluk Kongres nglampahi undhang-undhang Save Hotel Jobs bipartisan sing dikenalake dening Senator Brian Schatz (D-Hawaii) lan Rep. Charlie Crist (D- Fla.).

Undhang-undhang iki bakal menehi garis urip kanggo para pekerja hotel, menehi pitulung sing dibutuhake kanggo urip nganti lelungan, utamane lelungan bisnis, bali menyang level pra-pandemi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.