24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Warta Breaking Qatar tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nyathet penerbangan 10 taun ing Kanada

Qatar Airways nyathet penerbangan 10 taun ing Kanada
Qatar Airways nyathet penerbangan 10 taun ing Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit taun 2011, komitmen Qatar Airways kanggo pasar Kanada nguatake perdagangan internasional, pariwisata lan pertukaran wong-wong liya.

Print Friendly, PDF & Email
  • Perjalanan Qatar Airways ing Kanada diwiwiti wulan Juni 2011 kanthi telung penerbangan mingguan menyang Montréal.
  • Qatar Airways ora nate mandheg mabur menyang Montréal sajrone pandemi COVID-19.
  • Wiwit penerbangan perdana ing wulan Juni 2011, Qatar Airways mabur luwih saka 3,400 kaping antarane Doha lan Montréal.

Qatar Airways nyathet tonggak sejarah ing Kanada, ngrayakake 10 taun sukses wiwit penerbangan perdana antarane Doha lan Bandara Internasional Montréal-Trudeau (YUL). Perjalanan maskapai kasebut ing Kanada diwiwiti ing wulan Juni 2011 kanthi telung penerbangan mingguan menyang Montréal, banjur ngembang dadi patang mingguan ing Desember 2018 lan banjur tekan layanan saben dina ing Februari 2021. 

Qatar Airways ora nate mandheg mabur menyang Montréal ing saindhenging pandemi COVID-19, lan maskapai kasebut terus menehi garis urip kanggo wong Kanada sing mulih saka saindenging jagad. Sawise kerja bareng karo Pamrentah Kanada lan para kedutaan nalika darurat darurat global, Qatar Airways uga sementara ngatur telung layanan mingguan menyang Toronto saliyane sawetara penerbangan piagam menyang Vancouver kanggo mbantu ngasilake luwih saka 44,000 warga Kanada lan warga sing terdampar ing luar negeri

Wiwit pesawat perdana ing wulan Juni 2011, Qatar Airways mabur luwih saka 3,400 kali ing antarane Doha lan Montréal, saéngga meh 1 yuta penumpang bisnis lan plancongan bisa nyambung menyang tujuan populer ing Afrika, Asia, Timur Tengah lan liya-liyane. Layanan Montréal saiki dioperasikake karo Airbus A350-900 sing paling hemat bahan bakar Qatar Airways, sing nduwe 36 kursi ing Kelas Bisnis Qsuite sing menang lan 247 kursi ing Kelas Ekonomi. Qatar Airways Cargo uga nawakake luwih saka 100 ton kapasitas kargo saben minggu ing saben arah ing rute Doha- Montréal -Doha.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kanada mesthi cedhak karo kita ing Qatar Airways. Aku kelingan rasa bangga sing dirasakake nalika pisanan mlebu ing Montréal ing taun 2011, lan aku ngerti yen iki minangka wiwitan hubungan sing kuat lan awet terus karo Kanada. Sajrone pirang-pirang taun, kita nyekseni mupangate layanan kanggo Kanada sing ngluwihi misi kanggo nggabungake wong. Penerbangan kita nggawe para pelancong saka saindenging jagad bisa ngrasakake keramahan ikonik Kanada nalika ndhukung ekspor produk Kanada menyang pasar luar negeri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.