Warta Breaking Travel Breaking News US angkara Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

17 wong sing cilaka ing bledosan truk bom Los Angeles

Pilih basa sampeyan
17 wong sing cilaka ing bledosan truk bom Los Angeles
17 wong sing cilaka ing bledosan truk bom Los Angeles
ditulis dening Harry Johnson

Bledosan kasebut nggegirisi tetanggan kasebut, nggulingake mobil ing sacedhake, kaca pecah lan omah sing ngrusak nalika ngasilake asap gedhe ing udhara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Polisi Los Angeles dina suwene njupuk kembang api saka omah.
  • 16 metu saka 17 wong sing cilaka digawa menyang rumah sakit.
  • Ana "kegagalan bencana saka kendaraan kontainer kasebut," miturut LAPD.

Upaya skuad bom LAPD kanggo ngrusak stok kembang api ilegal pungkasane njeblug Departemen Kepolisian Los AngelesTruk lapis baja, nyerang 17 wong, kalebu 10 petugas polisi, lan mbutuhake evakuasi omah-omah sing cedhak.

Saka 17 wong sing cilaka, 16 digawa menyang rumah sakit kanthi siji pilihan sing nolak kanggo diangkut.

Jeblugan kasebut digawe udakara jam 7:30 sore ing wayah wengi Rebo ing blok 700 Jalan Timur Timur 27, ing kana polisi ngentekake sedina merampok kembang api saka omah. Dheweke nemokake udakara 40 piranti "ukuran coke ukuran" krasan kanthi bubuk lan sekring, lan 200 piranti sing padha luwih cilik. Pasukan bom netepake dheweke dadi "volatil banget."

Piranti kasebut ditransfer menyang "kendaraan kontainer total" kanthi kamar besi, sing dirancang kanggo omah bahan bahan peledak sing bisa diledhot kanthi aman.

Nalika barang kasebut diledhot sakcepete sawise jam 7 dina Rebo, ana "kegagalan bencana saka kendaraan kontainer kasebut," miturut LAPD.

Bledosan kasebut nggegirisi tetanggan kasebut, nggulingake mobil ing sacedhake, kaca pecah lan omah sing ngrusak nalika ngasilake asap gedhe ing udhara. 

Nganti sangang kulawarga ing lingkungan kasebut ditinggalake saka omah sawise bledosan.

Departemen Kepolisian Los Angeles ujar manawa bledosan kasebut bakal diselidiki sajrone dina mbesuk. Penyidik ​​federal samesthine bakal tekan adegan kasebut, Kamis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.