24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

IATA: Rolls-Royce negesake komitmen kanggo mbukak praktik paling apik sawise pasar

IATA: Rolls-Royce negesake komitmen kanggo mbukak praktik paling apik sawise pasar
IATA: Rolls-Royce negesake komitmen kanggo mbukak praktik paling apik sawise pasar
ditulis dening Harry Johnson

Rolls-Royce ora mbedakake maskapai, penyewa utawa penyedia MRO sing nggunakake bagean utawa perbaikan sing dudu OEM.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rolls-Royce ora bakal negesake manawa maskapai utawa wong cilik sing langganan layanan Rolls-Royce.
  • Rolls-Royce ora ngalangi pangembangan bagean non-OEM sing sah utawa ndandani non-OEM dening panyedhiya MRO lan pabrikan independen.
  • Kawicaksanan Rolls-Royce yaiku menehi maskapai, penyewa, lan panyedhiya MRO akses non-diskriminatif menyang bagean, ndandani lan dhukungan OEM.

International Asosiasi Transportasi Udara (IATA) lan Rolls-Royce plc wis mlebu pratandha gabungan sing njlentrehake komitmen pabrikan mesin kanggo pendekatan terbuka lan kompetitif kanggo layanan pemeliharaan, perbaikan lan perbaikan (MRO).

Dokumen kasebut dirampungake sawise pirang-pirang wulan dialog produktif lan kolaboratif babagan praktik paling apik industri kanggo layanan mesin MRO.

Kaloro organisasi kasebut selaras karo papat prinsip utama sing ndasari pendekatan Rolls-Royce menyang ekosistem MRO lan kalebu ing pernyataan resmi:

  1. Rolls-Royce ora ngalangi pangembangan bagean non-OEM sing sah utawa ndandani non-OEM dening panyedhiya MRO lan pabrikan komponen independen, anggere disetujoni dening regulator kapabilitas udara sing cocog;

2. Kebijakan Rolls-Royce yaiku menehi maskapai, penyewa, lan panyedhiya MRO akses non-diskriminatif kanggo bagean, ndandani lan dhukungan OEM (kalebu akses menyang Rolls-Royce Care);

3. Rolls-Royce ora mbedakake maskapai, penyewa utawa penyedia MRO sing nggunakake bagean utawa perbaikan sing dudu OEM;

4. Rolls-Royce ora bakal negesake manawa maskapai utawa wong cilik sing langganan layanan Rolls-Royce.

Antarane sing bakal entuk bathi yaiku maskapai, penyewa pesawat lan mesin, lan organisasi sing pengin nyedhiyakake layanan MRO kanggo mesin Rolls-Royce. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.