24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Etihad Airways ngluwihi inisiatif dokumen perjalanan Fly to Global kanthi global

Etihad Airways ngluwihi inisiatif dokumen perjalanan Fly to Global kanthi global
Etihad Airways ngluwihi inisiatif dokumen perjalanan Fly to Global kanthi global
ditulis dening Harry Johnson

Uji coba awal nuduhake manawa Diverifikasi menyang Tamu Langsung ndeleng wektu pangolahane ing meja check-in meh separo lan wektu antrian rata-rata kanggo kabeh Tamu kurang.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pelancong sing diverifikasi seneng check-in trek cepet ing bandara liwat meja Diverifikasi to Fly sing khusus kanggo pengalaman sing luwih cepet lan lancar.
  • Diluncurake ing wiwitan wulan Juni, Diverifikasi to Fly wis mbuktekake alat sing sukses mbantu wong bali plancong.
  • Kabeh penumpang Etihad disaranake ngunjungi Ngatur Pesenan kanggo ngirim dokumen.

Etihad Airways nyedhiyakake inisiatif dokumen perjalanan 'Terverifikasi To Fly', saéngga para pelancong bisa validasi dokumen lelungan Covid-19 sadurunge tekan bandara, menyang rute ing jaringan global.

Kasedhiya kanggo mayoritas Etihad Airways penerbangan, kanggo nggunakake pangguna layanan sing Diverifikasi to Fly kanthi ngunjungi Atur Pesenan lan tindakake pandhuan sing gampang kanggo ngunggah lan ngirim dokumen perjalanan. Tamu bakal nampa konfirmasi yen dokumen wis disetujoni jumbuh karo sarat pamrentah lan bisa lelungan menyang bandara kanthi yakin lan tentrem, ngerti yen wis memenuhi kabeh syarat penting sadurunge pesawat.

Kanthi formalitas sing ora ana gandhengane, turis sing wis diverifikasi seneng mriksa trek cepet ing bandara liwat meja sing Diverifikasi menyang Fly kanggo pengalaman sing luwih cepet lan lancar. Uji coba awal nuduhake manawa Diverifikasi menyang Tamu Langsung ndeleng wektu pangolahane ing meja check-in meh setengah lan wektu antrian rata-rata kanggo kabeh Tamu suda - mbantu nyepetake lelungan lan njaga jarak sosial ing bandara.

Diluncurake ing wiwitan wulan Juni, Diverifikasi to Fly wis mbuktekake alat sing sukses mbantu wong bali lelungan, menehi kapercayan marang para penumpang yen duwe dokumen sing dibutuhake kanggo memenuhi aturan lelungan sing ana gandhengane karo COVID supaya bisa mabur. Keuntungan utama program Etihad's Verified to Fly yaiku para penumpang mung nuduhake data karo maskapai kasebut, tanpa keterlibatan pihak katelu.

John Wright, Wakil Presiden Bandara Global lan Operasi Jaringan, Etihad Airways, ujar: "Diverifikasi kanggo Fly wis kabukten populer karo para tamu, amarga entuk pengalaman trek cepet nalika mriksa ing bandara yen nggunakake Verified to Fly. Mbusak karya ngiro-iro saka proses kasebut, para tamu uga yakin manawa nalika tekan bandara, dheweke wis nyukupi kabeh syarat lelungan COVID.

"Kita seneng yen iki minangka tantangan nalika para wisatawan lan iki minangka inisiatif utama kanggo nyederhanakake lelungan para tamu."

Kabeh penumpang Etihad disaranake ngunjungi Ngatur Pesenan kanggo ngirim dokumen. Sawise pengajuan wis dicenthang dening tim Terverifikasi to Fly, tamu bakal nampa email 'sukses' yen dokumen kasebut memenuhi syarat pamrentah. Yen syarat ilang utawa ora bisa dipenuhi, tamu bakal dijaluk ngirim maneh utawa mriksa dokumen kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.