Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Istirahat kutha paling murah lan paling murah ing donya

Istirahat kutha paling murah lan paling murah ing donya
Istirahat kutha paling murah lan paling murah ing donya
ditulis dening Harry Johnson

Break kutha bisa larang banget, nanging kabeh gumantung karo tujuane, lan sawetara istirahat kutha luwih larang tinimbang liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Nomer siji sing paling larang ing kutha kasebut yaiku ibukota Argentina, Buenos Aires.
  • Istanbul minangka kutha paling murah nomer loro ing dhaptar.
  • Tujuan liyane ing Amerika Selatan njupuk posisi nomer telu, kali iki Rio de Janeiro.

Ngaso ing kutha minangka plancongan cepet sing cocog lan kesempatan kanggo budaya, panganan, hiburan wengi, lan blanja sing paling apik sing ditawakake ing sawetara papan mung sawetara dina.

Dheweke uga bisa larang banget, nanging kabeh gumantung karo tujuane, lan sawetara istirahat kutha luwih larang tinimbang liyane.

Dadi, kutha endi sing paling terjangkau yen sampeyan kepengin lolos ing taun 2021? Kanggo ngerteni, para ahli plancongan wis nganalisa 75 istirahat kutha sing paling populer ing donya kanthi biaya kayata kamar hotel, mangan ing restoran, utawa bir adhem sing apik.

Kutha paling terjangkau ing donya

1. Buenos Aires, Argentina

Nomer siji sing paling larang ing kutha kasebut yaiku ibukutha Argentina Buenos Aires, sing dadi negara paling murah kanthi rega rata-rata sebotol anggur ($ 3.10) lan tiket siji arah transportasi lokal ($ 0.27).

Ora mung kutha sing terjangkau, nanging kutha sing jembar lan rame iki uga akeh sing bisa dideleng lan dideleng, kalebu istana presiden sing mewah, Casa Rosada, omah opera Teatro Colón, lan museum MALBA.

2. Istanbul, Turki

Dumunung ing tapel wates antarane Eropa lan Asia ing pesisir Selat Bosphorus, Istanbul minangka kutha paling murah nomer loro, kanthi rega murah, kalebu $ 0.40 kanggo tiket lelungan utawa tarif $ 0.41 saben kilometer kanggo taksi .

Istanbul minangka kutha Eropa sing paling larang sing dideleng, kanthi mayoritas tujuan liyane sing terjangkau ing Amerika Selatan utawa Eropa Wétan, dadi yen sampeyan pengin istirahat Eropa sing anget sing nawakake Timur lan Kulon sing paling apik, bisa uga dipikirake !

3. Rio de Janeiro, Brasil

Tujuan liyane ing Amerika Selatan njupuk nomer telu, ing wektu iki Rio de Janeiro ing Brasil. Rio nduwe gelar bergengsi kutha paling murah ing dhaptar bir konsep, kanthi rega $ 1.34, sing cocog kanggo santai ing pantai Copacabana utawa Ipanema!

Daya tarik sing paling apik ing kutha iki yaiku patung Christ the Redeemer sing gedhe banget, dene akeh sing milih dolan nalika festival Karnaval sing rame.

Kutha paling murah ing jagad iki 

1. Zürich, Swiss

Swiss misuwur dadi negara sing larang, luwih-luwih ing kutha-kutha gedhe kayata Zürich, sing dadi kutha sing paling larang kanggo taksi lan transportasi umum, mula sampeyan bisa ngencengi sikil lan mlaku yen dolan!

Mbok manawa ora kaget, amarga Zürich dadi salah sawijining ibukota perbankan lan keuangan ing jagad iki!

2. Reykjavík, Islandia

Reykjavík njupuk nomer loro ing dhaptar kutha sing paling larang kanggo dikunjungi, lan sampeyan bakal mbayar kurang saka $ 200 saben wengi kanggo hotel, kanthi rancangan bir regane mung udakara $ 10!

Ibukutha Islandia isih pantes dibukak, apa arep mriksa sejarah Viking kutha lan arsitektur sing narik kawigaten utawa minangka basis kanggo njelajah negara liyane sing unik lan apik iki.

3. Jenewa, Swiss

Kutha Swiss liyane njupuk nomer telu, kanthi Geneva uga duwe rega paling dhaharan ing restoran, regane $ 30.56 saben wong (elinga yen ana restoran ing tengah-tengah dalan, dudu perusahaan bintang lima).

Yen sampeyan bisa menehi rega, sampeyan bakal oleh kutha sing apik ing pagunungan Alpen lan Juras, kanthi pemandangan Mont Blanc lan Danau Jenewa sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.