24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Seri Dhaptar Ember: Telung kanggo lelungan bocah-bocah wadon Seychelles

Perjalanan Bocah-bocah wadon Seychelles

Tanggung jawab saben dinane ora mung ngepenakke, nanging uga ngilangi lan ngisolasi. Mula plancongan penting banget.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ayo bareng karo 4 wanita kasebut nalika ngisi item dhaptar ember lan seneng lelungan bocah-bocah wadon menyang Seychelles sing apik.
  2. Pulo loncat pancen penting ing kepulauan sing mewah lan spektakuler iki.
  3. Lan perjalanan apa sing bakal rampung tanpa panganan sing nyenengake lan enak - sing ora kudu digawe dhewe?

Inga, Sheila, Ifat, lan Ela ngaso saka stres, mlumpat ing pesawat menyang Seychelles kanggo ngrasakake, adoh saka akeh wong sing rame, apa sing bisa dadi perjalanan bocah-bocah wadon sing paling apik!

Explore

Kuartet kasebut dadi pusat petualangan babagan konsep hopping pulau, fokus ing pulau Mahé, Praslin lan Ste. Anne Dheweke ngalami kesenengan banget nalika tur ing pulau utama Mahé, njelajah lan motret ing sekitar situs sejarah lan budaya sing misuwur ing sekitar ibukutha cilik Victoria. Dheweke seneng ndeleng pemandangan paling apik saka Mission Lodge, sing diabadikan ing lukisan ahli botani Inggris, Marianne North, sing ndeleng kidul menyang Mahé, lan njelajah kanthi minat Situs Warisan Dunia UNESCO Seychelles ing Praslin Vallée de Mai sing apik banget, omah saka coco luar biasa kacang de-mer, lan mlebu srengenge tropis ing pantai empuk bubuk ing sacedhake pulo kasebut.

Tip Kita: Nusantara Seychelles kalebu 115 pulau, masing-masing kanthi fitur unik sing apik banget, lan sampeyan ora pengin kantun siji wae nalika ngubengi pulau nganggo kendaraan sewaan utawa minibus kanthi pandhuan wisata sing nuduhake sampeyan lan pacar sampeyan kudu ndeleng bintik-bintik Island hopping iku kudu mesthi, kanthi hawa utawa kapal; rencana perjalanan sampeyan liwat operator lokal sing duwe lisensi kanggo tur khusus.

Kita uga nyaranake dina-dina bocah-bocah wadon, njupuk kauntungan saka pesisir sing apik banget sing nduwur dhaptar 'paling sampurna ing saindenging jagad', kayata Anse Lazio ing Pulo Praslin utawa uga Anse Source D'Argent, La Digue, sing bisa digawe. kulawarga lan kanca-kanca ijo kanthi meri. Kanggo para pecinta alam lan olahraga, disaranake tilase sing apik ing saindenging pulau; paling mbukak nganti pemandangan sing luar biasa - lan pandhuan tur sing duwe lisensi wis ahli ing babagan budaya lokal. Plancongan kapal menyang Ste. Anne Marine Park sing ngujo spesies laut sing nggumunake kudu dilakoni; lelungan menyang tempat suci pulau kayata Curieuse utawa Cousin kanggo mlebu praktik konservasi sing sukses. Kanggo pengalaman sing ora iso dilalekake, pesen nginep maneh ing Pulau Pulo, ing endi siji-sijine wong sing bakal nemu pengalaman yaiku asale ing awan lan wulan ing wulan Mei lan Oktober, lan pirang-pirang yuta ora salah!

Nyenengi awakmu dhewe

Nggunakake paling lolos kanggo ngisi daya batere, bocah-bocah wadon fokus marang perjalanan rejuvenasi nalika ing Seychelles; santai ing pinggir segara lan kolam renang mesthi dadi sisih paling apik ing wayah bocah wadon.

Tip Kita: Seychelles duwe spa spa sing akeh; luangake wektu kanggo milih salah siji sing bakal cocog karo sampeyan! Pungkasan, bagean sing paling penting kanggo wektu prawan nalika preinan yaiku nyenengi wektu, ora ana sing luwih becik tinimbang sedina ing spa karo manungsa favorit sampeyan. Digosok karo sawetara produk sing diproduksi lokal sing eksotis, diurut karo esensi alami kayata sitrella, klapa utawa uga vanila mesthi bakal ngilangi rasa kesel lan gaya urip modern sing ora mandheg. Luangake wektu karo bocah-bocah wadon kanggo lelungan sing transformatif lan total pikiran, awak lan jiwa dadi total.

Rasakake rasa krim

Nalika ing pulau kasebut, 4 wanita Israel nindakake plancongan kuliner sing sensasional, narik rasa karo rasa rasane mirunggan, misuwur amarga campuran ramuan lan rempah-rempah sing sampurna.

Tip Kita: Umume dadi salah sawijining puncak perjalanan, masakan kreole pancen kalebu budaya leleh sing muncul saka campuran masakan Eropa kanthi pengaruh saka para imigran saka India lan China. Ing kene sampeyan bakal ngrasakake kari sing paling enak, iwak bakar sing enak sing disajekake metu saka segara, lan kisi digawe saka panganan laut sing lagi wae kejiret. Kajaba saka restoran sing apik, sampeyan kudu ngunjungi papan lokal sing digoleki Seychellois, dadi sampeyan uga bisa ngrasakake panganan tradisional sing enak kanthi rega sing menarik, lan bar lan gubuk lokal ing pinggir pantai kanggo koktail paling apik ing urip sampeyan!

Warta liyane babagan Seychelles

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.