24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Amerika IMEX: Yen pengin normal, kita kudu nggawe dhewe

Dina BuzzHub BuzzHub pertama nggawe hadiah apik

Pembicara saka bidang aerospace, seni, desain, lan acara njelajah inovasi ekstrem ing Dina Buzz IMEX Juli.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kolaborasi lan inovasi minangka tembung kunci ing Dina Buzz IMEX wulan Juli iki.
  2. Iki bakal dadi sore pendhidhikan gratis ing platform virtual anyar perusahaan, IMEX BuzzHub.
  3. Ing sangisore spanduk Inovasi Ekstrim - Apa sebabe lan kenapa masalahe? ahli saka Airbus, Smyle, GCB lan agensi kreatif bakal nerangake kepiye carane nggawe watesan kanggo ngirim pangowahan lan nggawe nilai anyar kanggo industri.

Uga - ing industri pisanan - Grup IMEX kolaborasi karo Swapcard kanggo ngirim sesi silang. Para pamiarso acara Swapcard Evolve Homecoming: The Big Industri Comeback lan Dina Buzz saka IMEX bakal bisa ngakses konten sing kalebu kalebu intine Arianna Huffington.

Kaloro suku acara diundang supaya bisa kumpul ing acara kasebut ing Gather Buzz Fest sing dianakake ing platform virtual Gather .own. Angguk sing dipimpin avatar menyang video game 80-an iki misuwur banget nalika nyoba IMEX wulan pungkasan.

Inovasi ekstrem - diwiwiti karo Airbus

Pimpinan laboratorium inovasi Airbus ngluncurake Buzz Day tanggal 7 Juli. Christophe Debard minangka pimpinan ProtoSpace Toulouse, laboratorium sing khusus kanggo inovasi ing Airbus. Dheweke uga nyipta Lab Kemanusiaan Airbus - inisiatif sing ngidini karyawan Airbus melu ing proyek sing langsung nyebabake wilayah kalebu cacat, kesehatan, pendidikan lan lingkungan. Program kasebut digawe saka pengalaman cacat pribadi Christophe.

Christophe Debard, Kepala ProtoSpace Toulouse - Airbus

Mupangat lan kolaborasi kanggo ndorong inovasi minangka tema sing ditindakake sajrone sesi breakout sedina muput. Robert Dunsmore, sing dadi pimpinan salah sawijining sesi, nerangake: “Wani. Yen kita pengin normal, kita kudu nggawe dhewe! ” Konsultan kreatif Robert kerja sama karo Frankie Boyle, seniman visual ing Inggris sing duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing sektor seni, hiburan lan acara. Frankie spesialis nggunakake cahya kanggo crita lan nggawe pengalaman indrawi: 'Cahya iku basa', jarene. Frankie bakal nuduhake riset babagan pentinge cahya kanggo kesejahteraan, peran intrinsik ing proses kognitif, kesehatan mental lan alam bawah sadar ing saben dinten.

Frankie Boyle, Pendhiri - Direktur Creative Febo Designs Ltd.

GCB bakal menehi perspektif minangka pencipta 'Response Room' sing anyar. Platform inovasi terbuka iki nyengkuyung para perancang rapat global, penyelenggara, pemasok, lan peserta acara kanggo nglumpukake lan bebarengan nggawe model, produk utawa layanan bisnis inovatif.

"Apa sing bakal dijupuk saka krisis iki?" takon Matt Margetson, Direktur Pendiri & Inovasi ing Smyle, ing sesi kasebut. Dheweke bakal ndeleng kepiye merek njaluk saran saka industri kreatif supaya tetep relevan lan komunikasi karo pamirsa kanthi cara sing luwih apik. Matt ndandani perusahaan kanthi cepet dadi pelopor pengalaman virtual, Matt nuntun time kanggo golek teknologi berpikir paling apik lan teknologi paling anyar.

Industri pisanan - suku IMEX lan Evolve ketemu

Ing industri kaping pisanan, Grup IMEX kolaborasi karo Swapcard kanggo streaming konten bebarengan. Para pamiarso Buzz Day lan Evolve's Homecoming bisa ngakses sesi silang khusus babagan cara nggawe budaya inovasi.

Penasihat strategis Cris Beswick, sing bakal ngaturake sesi kasebut, nerangake: "Kebutuhan kepemimpinan kreatif sing dipimpin kanthi tujuan, lan nggawe budaya inovasi ora nate luwih dhuwur ing agenda strategis." Diakoni sacara global minangka pamimpin pamikiran babagan strategi inovasi, kepemimpinan lan budaya, Cris wis mbantu sawetara CEO, pimpinan, perusahaan lan pamrentah sing paling ambisius ing jagad iki ngrampungake tantangan inovasi sing paling rumit. Dheweke bakal nggunakake pengalaman iki lan nuduhake sawetara saran saka buku laris "Mbangun Budaya Inovasi."

Hive kegiatan banjur diterusake kanthi kesempatan kanggo Buzz Day lan komunitas Swapcard's Evolve kanggo kumpul bareng ing Gather. Didhelikake sajrone Gather Buzz Fest. Diterangake dening salah sawijining peserta minangka "rumangsa yen sampeyan wis mlumpat menyang layar komputer kanthi ruangan sing akeh wong sing nindakake perkara sing padha," Gather.Town nggabungake avatar sederhana kanthi getaran game 80-an kanggo nggawe dunia digital sing nyenengake, cepet lan grapyak.

Carina Bauer, CEO saka Grup IMEX, nerangake: "Inovasi minangka siji-sijine cara kanggo nggawe pangowahan sing migunani lan mbangun luwih maju. Ing IMEX, kita bakal terus ngupayakake nyurung watesan kreatif lan eksperimen kanggo pihak industri. Ngidini "BuzzHubbers" kita sekilas menyang komunitas Evolve lan kesempatan kanggo nongkrong - kanthi nyata - ing Gather Buzz Fest on Gather. Town minangka eksperimen sing kita rasakake, kabeh suku bakal ngurmati lan ngurmati. Kita seneng bisa nduwe semangat kolaborasi iki, dudu kompetisi. ”

Julien Bouvier, Direktur Evolve Events lan Strategist Acara ing Swapcard, nambah: "Loro-lorone IMEX lan Swapcard wis ngirim konten saben wulan menyang pamirsa digital lan ide kanggo nuduhake konten diwenehake menyang loro tim kanthi inspirasi! Komunitas Evolve lan BuzzHub minangka conto utama kanggo penyelenggara acara sing pindah menyang model keterlibatan 365 dina. Ora mung nambah jangkauan global kanggo saben pamirsa, nanging komunitas kasebut nyedhiyakake papan kanggo nuduhake ilmu sing aman lan transparansi ing antarane merek lan klien. "

IMEX Dina Buzz ditindakake tanggal 7 Juli lan registrasi yaiku free. Dina sing kebak sinau ana ing Evolve Homecoming: Industri Big Comeback.

IMEX BuzzHub mlaku nganti wulan September ngirim koneksi manungsa, nilai bisnis lan konten sing disesuaikan ing 'Road to Mandalay Bay' Amerika IMEX, 9-11 November, lan Senin Cerdas, didhukung dening MPI tanggal 8 November.

# IMEX21 lan #IMEXbuzzhub

Warta liyane babagan IMEX

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.