24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Hawaii Investments Kamaainas News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Hawaiian Airlines muncul luwih kuwat saka krisis COVID-19

Tes Udara COVID-19 Positif Hawaiian Airlines: 8 Karyawan
Hawaiian Airlines

"Kita lagi munggah saka krisis iki ora mung kanthi optimisme anyar, nanging dadi maskapai sing luwih apik lan luwih sustainable kanggo para tamu, karyawan, lan planet iki," Presiden lan CEO Hawaiian Airlines Peter Ingram nulis ing pesen sambutan saka Corporate sing dirilis Laporan Kuleana.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Hawaiian Airlines dina iki nerbitake Laporan Kuleana Perusahaan 2021 sing nggambarake kemajuan operator babagan inisiatif Lingkungan, Sosial, lan Tata Kelola (ESG).
  2. Sanajan iki minangka periode sing paling tantangan ing sejarah 92 taun minangka akibat saka pandemi COVID-19, maskapai kasebut tetep fokus ing tanggung jawab perusahaan.
  3. Ngatasi perubahan iklim tetep dadi salah sawijining prioritas utama ESG Hawaii.

"Nalika kita maju nganti taun 2021, aku bangga banget karo prestasi tim kita sajrone ngadhepi kasusahan ekstrim lan kasurung kanggo masa depan kita," ujare CEO Hawaiian Airlines Ingram.

Maskapai kasebut wis komitmen kanggo entuk emisi karbon net-nol ing taun 2050 liwat investasi armada sing lagi ditindakake, mabur sing luwih efisien, offset karbon, lan pembelaan industri kanggo reformasi kendali lalu lintas udara lan pangembangan bahan bakar penerbangan berkelanjutan. Wiwit taun iki, Hawaiian wis janji bakal ngimbangi emisi saka penerbangan internasional ing ndhuwur level 2019, sesuai karo Skema Pengurangan Karbon dan Organisasi Penerbangan Sipil Internasional kanggo Penerbangan Internasional (CORSIA).

Maskapai kelairan Hawai'i uga nemtokake langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo nyengkuyung macem-macem lan kalebu, sing diarani "pendhiri utama kanggo sukses." Proses adhedhasar bukti kanggo nyuda bias nyewa lan praktik promosi ing Hawaii wis nyumbang kanggo keragaman tim, kanthi udakara 78% tenaga kerja aktif sing diidentifikasi minangka macem-macem adhedhasar kesukuan lan 44% adhedhasar jenis kelamin.

"Kita bisa nindakake luwih apik, lan mriksa maneh praktik kanggo mesthekake Hawaiian Airlines tetep dadi papan sing beda-beda, kalebu, adil lan dikarepake, lan ing ngendi saben anggota tim dihormati, dihargai lan didhukung, "ujare Ingram. 

The 2021 Laporan Kuleana Perusahaan nyritakake babagan Hawaiian - mung operator utama adhedhasar Hawai'i lan salah sawijining perusahaan sing paling gedhe - ngalami pengaruh gedhe saka pandemi kanthi ngreksa sumber daya finansial, ndhukung karyawan lan komunitas ing saindenging negara, lan kanthi aman nyedhiyakake transportasi penting.

Ing kuartal kaping papat taun 2020, Hawaii dadi maskapai penerbangan pertama AS sing nggawe jaringan situs uji coba drive khusus liwat bandara gerbang utamane nalika negara bagian Hawai'i wiwit mbebasake para pelancong karantina kanthi bukti uji COVID-19 negatif .

"Kita ningkatake disinfeksi ing saindenging operasi lan nggunakake kabijakan panutupan pasuryan minangka lapisan perlindungan tambahan ing kabin kita, sing wis aman banget amarga aliran udara lan sistem filtrasi internal," ujare laporan kasebut.

Saliyane njaga transportasi penting kanggo penumpang lan kargo menyang, saka lan ing saindenging pulau ing saindhenging pandemi kasebut, karyawan Hawaii melu akeh upaya filantropi, sing penting banget ing taun 2020. Ing antarane penting:

  • Luwih saka 1,500 sukarelawan Hawaiian Airlines nyumbang udakara 6,500 jam kanggo inisiatif konservasi budaya lan lingkungan, lan kanggo ngrawat anggota komunitas sing paling rentan ing Hawai'i. Maskapai iki uga kerja sama karo Departemen Pendidikan Negara Bagian Hawai'i sajrone musim panas Proyek Sekolah kita kanggo nyegerake maneh pitung kampus umum sadurunge para pendhidhik nampani siswa nalika semester gugur.
  • Hawaii ngoperasikake misi kemanusiaan sing kompleks kanggo mabur 1.6 yuta topeng menyang Honolulu saka Shenzhen, China. 
  • Maskapai kasebut ndhukung Buruh medis Hawai'i, kalebu dokter, perawat, asisten, lan sukarelawan sing njupuk luwih saka 600 penerbangan pulau tetanggan gratis ing wulan April lan Mei 2020 kanggo nindakake tes COVID-19 lan menehi perawatan.
  • Hawaiian nyumbang barang katering sing regane $ 472,000 - wiwit saka andhuk lan bumbu tangan anyar nganti omben-omben lan panganan rangkep - nganti nirlaba ing Hawai'i lan saindhenging jaringan daratan AS operator, uga atusan ewu barang-barang alus lan barang-barang inflight menyang lokal organisasi kemanusiaan lan sekolah, kayata kemul Utama Kabin Utama, sarung bantal lan kit fasilitas, lan sandal Kelas Pertama, bantalan kasur lan sarung bantal.

Laporan Kuleana Perusahaan 2021 ing Hawaii kalebu metrik sing ditemtokake dening Dewan Standar Akuntansi Berkelanjutan (SASB). Kanggo maca laporan lan sinau luwih lengkap babagan praktik ESG Hawaii, bukak https://www.hawaiianairlines.com/about-us/corporate-responsibility.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.