24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Emirat lan Travelport entuk persetujuan babagan konten tanpa biaya tambahan, distribusi NDC

Emirat lan Travelport entuk persetujuan babagan konten tanpa biaya tambahan, distribusi NDC
Emirat lan Travelport entuk persetujuan babagan konten tanpa biaya tambahan, distribusi NDC
ditulis dening Harry Johnson

Kesepakatan anyar bakal ngidini agensi lelungan sing gegandhengan karo Travelport supaya ora dikenani biaya maskapai penerbangan liwat Global Distribution Systems (GDS) sing bakal diluncurake wiwit 01 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kesepakatan anyar bakal ngaktifake distribusi konten NDC Emirat liwat platform generasi sabanjure Travelport.
  • Jaringan mitra travel agensi global Travelport kanthi otomatis bakal diupdate dadi saluran khusus sing nyedhiyakake akses menyang konten sing ora dikenani biaya.
  • Agensi sing gegandhengan karo Travelport bisa entuk akses sing luwih gampang menyang konten lan layanan NDC Emirat.

Pengecer wisata global Travelport, lan salah sawijining maskapai internasional paling gedhe ing donya, Emirat, dina iki ngumumake yen dheweke wis entuk kesepakatan komersial sing bakal ngidini agensi perjalanan sing gegandhengan karo Travelport supaya ora mbayar biaya maskapai kanggo pemesanan liwat Global Distribution Systems (GDS) sing bakal diluncurake wiwit 01 Juli 2021.

Salajengipun, perusahaan kasebut ngumumake kesepakatan jangka panjang sing anyar kanggo ngaktifake distribusi konten NDC Emirat liwat Wisata Travelportplatform generasi sabanjure, Travelport +, lan tambahan kanggo kesepakatan IT sing wis suwe.

Adnan Kazim, Kepala Pegawai Komersial ing Emirat ujar: "We are senang amarga wis kesepakatan utama karo Travelport sing njupuk kemitraan suwene puluhan taun menyang level sabanjure. Didhukung karo peluncuran Travelport + sing anyar, penawaran anyar kasebut bakal luwih ngencengi Emirat dadi maskapai pilihan kanggo para plancong sing pengin tawaran lan akses sing apik kanggo tujuan sing paling apik ing donya. Emirat lan Travelport bakal terus kerja sama ing solusi ritel lelungan mbesuk sing bakal menehi mitra komunitas lelungan kanthi layanan sing luwih apik lan luwih apik. "

Nganti tanggal 01 Juli 2021, jaringan mitra mitra wisata Travelport global bakal kanthi otomatis dianyarke dadi saluran khusus sing nyedhiyakake akses menyang konten sing ora dikenani biaya. Agensi-agensi kasebut uga bakal terus entuk bathi saka pengalaman sing sugih ing grafis nalika nggoleki lan pesenan tarif bermerek Emirat, uga akses luwih akeh kanggo penawaran tambahan, berkat ekstensi jangka panjang kesepakatan maskapai sing digunakake kanggo nggunakake Konten Kaya lan Branding Travelport alat merchandising.

Minangka bagean saka kesepakatan kasebut, agensi sing gegandhengan karo Travelport bakal bisa entuk akses sing luwih gampang menyang konten lan layanan NDC Emirat liwat Travelport Smartpoint lan API RESTful / JSON sing ditingkatake perusahaan kasebut sawise agensi mlebu perjanjian khusus NDC karo kaloro perusahaan kasebut. Travelport lan Emirat terus maju solusi teknis NDC kanggo pengecer lelungan ing saindenging jagad lan saiki lagi proses ngembangake fitur lan fungsionalitas sing ditingkatake sing, yen wis rampung, bakal diluncurake kanthi bertahap.

Travelport uga bakal terus nyedhiyakake teknologi dhasar kanggo rega, belanja, lan tiket rebouting utami ing industri minangka bagean saka kesepakatan kasebut, kanggo ndhukung maskapai kasebut nalika ngirim opsi blanja lan rebooking canggih ing saluran penjualan internal dhewe, kalebu saluran NDC lan Emirat situs.

 Jason Clarke, Kepala Petugas Komersial, Mitra Perjalanan ing Travelport, ujar: "Serangkaian perjanjian kasebut nyoroti tekad saka Travelport lan Emirat kanggo nggawe ritel perjalanan maneh lan meksa watesan apa sing bisa ditindakake. Kanthi sesanti kanggo mbesuk, kolaborasi kita sing wis suwe bakal terus maju saka kekuwatan. Bareng, kita ngarep-arep bisa menehi akeh para plancong sing bali menyang langit musim panas iki lan ngluwihi tawaran lan pengalaman sing paling apik. ”     

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.