24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Investments News Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

Konektivitas kecepatan tinggi ing endi wae ing Kanada, UK, Alaska lan Wilayah Arktik

Konektivitas kecepatan tinggi ing endi wae ing Kanada, UK, Alaska lan Wilayah Arktik
Konektivitas kecepatan tinggi ing endi wae ing Kanada, UK, Alaska lan Wilayah Arktik
ditulis dening Harry Johnson

Peluncuran satelit OneWeb paling anyar iki bakal nyedhiyakake broadband kanthi kecepatan tinggi ing saindenging Hemisfer Lor ing pungkasan taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • OneWeb negesake sukses lan kontak karo kabeh 36 satelit sing diluncurake dina iki, lan nggawe total konstelasi orbit dadi 254 satelit.
  • Konektivitas kecepatan tinggi kasedhiya saka Kutub Lor nganti 50th sejajar - kalebu Inggris, Kanada, Alaska lan Wilayah Arktik.
  • Lacak kanggo jangkoan global lengkap ing wulan Juni 2022 kanthi rasi lintang LEO 648 satelit.

OneWeb, perusahaan komunikasi satelit Low Earth Orbit (LEO), dina iki ngumumake sukses ngluncurake 36 satelit liyane kanggo nandhani rampunge misi 'Lima nganti 50'. Kanthi tonggak sejarah utama iki, Perusahaan siyap ngirim konektivitas ing saindenging Inggris, Kanada, Alaska, Eropa Lor, Greenland, lan Wilayah Arktik.

Peluncuran paling anyar njupuk konstelasi orbit OneWeb dadi 254 satelit, utawa 40% saka OneWebArmada sing direncanakake yaiku 648 satelit LEO sing bakal nyedhiyakake konektivitas global kanthi kecepatan tinggi lan latensi rendah. OneWeb arep nggawe layanan global kasedhiya ing 2022.

Demo layanan bakal diwiwiti musim panas iki ing sawetara lokasi utama - kalebu Alaska lan Kanada - nalika OneWeb siyap kanggo layanan komersial sajrone nem wulan sabanjure. Nawakake layanan konektivitas tingkat perusahaan, Perusahaan wis ngumumake kemitraan distribusi ing pirang-pirang industri lan bisnis kalebu BT, ROCK Network, AST Group, PDI, Alaska Komunikasi lan liya-liyane, amarga OneWeb ngembangake kapabilitas global. Perusahaan terus kerja sama karo panyedhiya telekomunikasi, ISP, lan pamrentah ing saindenging jagad kanggo nawakake layanan konektivitas kanthi kecepatan rendah, lan akeh permintaan solusi anyar kanggo nyambungake papan sing paling angel.

Peluncuran 36 satelit paling anyar ditindakake dening Arianespace saka Vostochny Cosmodrom. Liftoff kedadeyan tanggal 1 Juli jam 13:48 BST. Satelit OneWeb dipisahake saka roket lan dikirim ing 9 batch sajrone 3 jam 52 menit kanthi akuisisi sinyal ing kabeh 36 satelit dikonfirmasi.

Perdana Menteri Inggris, Rt. Hon. Boris Johnson, MP, ujar: "Peluncuran satelit OneWeb paling anyar iki bakal nyedhiyakake broadband kanthi kecepatan tinggi ing saindenging Hemisphere Lor ing taun iki, kalebu nambah konektivitas ing wilayah paling adoh ing Inggris.

"Didhukung dening Pamrentah Inggris, OneWeb mbuktekake apa sing bisa ditindakake nalika investasi publik lan swasta dadi siji, ing Inggris dadi teknologi utama ing teknologi paling anyar, mbukak pasar anyar, lan pungkasane ngowahi panguripan masarakat ing saindenging jagad."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.