24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Kuliner Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Restoran, hotel lan pub ing Delhi entuk istirahat pajak

Restoran Delhi
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Pamrentah Delhi ing India ora ngidini ragad lisensi cukai kanggo pub, restoran, lan hotel sing ngombe omben-omben, amarga entuk COVID-19 wiwit tanggal 16 April nganti 20 Juni 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pengecualian pajak cukai iki diramalake udakara 2 wulan.
  2. Uga ditambahi tanggal pambayaran bea cukai kanggo kuartal kaping loro wiwit tanggal 30 Juni 2021, sing saiki wis ditarik maneh nganti tanggal 31 Juli 2021.
  3. Pesenan pengecualian pajak cukai ditanggepi dening Sh. Anand Kumar Tiwari, Dy. Komisaris (Excise).

Asosiasi Hotel lan Restoran India Lor (HRANI) wis nggawe representasi menyang Departemen Eksais lan Wakil Kepala Menteri Sh. Manish Sisodia babagan iki.

Hotel, bar, utawa restoran kudu mbayar ragad lisensi sadurunge sadurunge taun finansial miturut sifat ijin, gumantung karo kapasitas lenggahan; beya beda-beda miturut jinis lisensi.

"Asosiasi Hotel lan Restoran Lor India wis nggawe perwakilan sing padha ing kabeh 10 negara bagian lan UT sing wis entuk biaya lisensi, "ujare Presiden HRANI Surendra Kumar Jaiswal.

Dheweke nambahake manawa bisnis kasebut ora bisa operasional, mula ragad kasebut ora kena dibayar. "Apamaneh, bisnis ditutup amarga pamrentah njaluk. Kita seneng yen Delhi wis setuju, nanging kita bakal terus njaluk tuntutan kanggo negara-negara sing isih ana. "

"Akeh restoran ing kutha iki sing ora nate nerusake fasilitas restoran nganti saiki, amarga wedi karo sikil sing kurang lan tambah akeh kerugian. Sawetara restoran lan bar wis ditutup kanthi permanen amarga krisis sing lagi ana, ”Jarene Garish Oberoi, Ketua Panitia Negara Bendahara lan Bendahara HRANI.

Nalika matur nuwun marang Pamrentah Delhi amarga menehi pitulung kasebut, Sekretaris Jenderal Renu Thapliyal njaluk supaya diterbitake prentah supaya mbebasake lan de-link hotel lan pesta lan nggawe perpanjangan rumah sakit amarga ana gelombang nomer loro. Dheweke nambahake manawa para anggota siap siyap ndhukung Pamrentah, nanging sawise kasus sing mudhun, unit-unit kasebut kudu diluncurake lan diijini operasi normal kaya sing liyane ing ibukutha.

Sanajan ora menehi lega, ana wektu tundha nalika ana perintah de-link sing diskriminatif. HRANI wis ngirim macem-macem perwakilan lan ngarep-arep unit kasebut bakal dirilis mengko dening Pamrentah Delhi.

#bajangbali

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India