Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii News Keslametan Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Jet Boeing 737 nggawe kebangkrutan AIR darurat ing Hawaii

Jet Transair Boeing 737 nggawe kebangkrutan AIR darurat ing Hawaii
Jet Transair Boeing 737 nggawe kebangkrutan AIR darurat ing Hawaii
ditulis dening Harry Johnson

Jet kargo Transair Boeing 737 "nyoba bali menyang Honolulu nalika pilot kepeksa numpak pesawat kasebut ing banyu."

Print Friendly, PDF & Email
  • Plane nggawe pendaratan banyu darurat ing Honolulu.
  • Kaloro anggota kru diselehake dening US Coast Guard.
  • Pilot kasebut nglaporake masalah mesin lan nyoba bali menyang Honolulu.

Jet kargo Transair Boeing 737 kepeksa nggawe pendaratan banyu darurat ing Honolulu sakcepete sawise budhal. Miturut US Coast Guard, loro kru kasebut ditulungi.

Federal Aviation Administration (FAA) nglaporake manawa darurat kedadeyan ing kapal Ngalih Penerbangan 810 esuk dina Jumuah esuk jam 3; 30 esuk HST.

"Pilot kasebut nglaporake masalah mesin lan nyoba bali menyang Honolulu nalika dipeksa nggawa pesawat kasebut ing banyu," ujare FAA. "Miturut informasi awal, US Coast Guard nylametake kaloro anggota kru kasebut."

Juru bicara Garda Pesisir, Petty Officer Kelas Katelu Matthew West, ujar manawa helikopter Coast Guard nylametake salah sawijining kru, nalika "helikopter petugas pemadam kebakaran nylametake liyane." Pemotong Coast Guard uga dikirim menyang adegan kasebut.

Pesawat sing dimaksud dikira Boeing 46-737 taun 200, sing ndaftar dadi N810TA. Dioperasikake dening Rhoades Aviation kanthi warna Transair.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.