24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Fraport nampa ganti rugi pandemi kanggo njaga operasi ing Bandara Frankfurt

Fraport nampa ganti rugi pandemi kanggo njaga operasi ing Bandara Frankfurt
Fraport nampa ganti rugi pandemi kanggo njaga operasi ing Bandara Frankfurt
ditulis dening Harry Johnson

Pamrentah Jerman lan Hesse nyedhiyakake 160 yuta € kanggo njaga kesiapan operasional ing Bandara Frankfurt sajrone kunci Covid-19 kaping pisanan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Fraport AG nampa ganti rugi udakara € 160 yuta.
  • Biaya sing ditindakake kanggo njaga kesiapan operasional FRA sajrone kunci virus corona pisanan ing taun 2020 lagi dibayar.
  • Bayaran ganti rugi kanthi total bakal menehi pengaruh positif marang asil operasi Grup.

Fraport AG, pemilik lan operator saka Bandara Frankfurt (FRA), nampa total udakara € 160 yuta saka pamrentah Jerman lan Negara Bagian Hesse minangka ganti rugi kanggo biaya - sing durung ditanggung sadurunge - sing ditindakake kanggo njaga kesiapan operasional FRA sajrone kunci virus corona pisanan ing taun 2020.

Keputusan kasebut dikomunikasikan dina iki (2 Juli) dening Menteri Transportasi lan Infrastruktur Digital Jerman, Andreas Scheuer, lan Menteri Ekonomi, Energi, Transportasi lan Perumahan Hessian, Tarek Al-Wazir, nalika nampilake Fraport AG karo dokumen resmi sing gegandhengan sing diterbitake dening pamrentah Jerman.

Bayaran ganti rugi kanthi total bakal menehi pengaruh positif marang asil operasi Grup (EBITDA) - mula bisa nguatake posisi ekuitas Fraport AG. Ing wulan Februari taun iki, pamrentah federal lan negara bagian Jerman mutusake kesepakatan umum kanggo ndhukung bandara Jerman, kalebu Bandara Frankfurt, sing ditabuh parah dening pandemi COVID-19.

Ketua dewan eksekutif Fraport AG, Dr. Stefan Schulte, nerangake: "Kita isih ngalami krisis paling gedhe ing penerbangan modern, nyebabake kerugian sing signifikan. Sajrone kunci Covid-19 kaping pisanan, kita terus Bandara Frankfurt tetep mbukak kanggo penerbangan mulih lan lalu lintas kargo penting, sanajan penutupan sementara bakal nggawe pangertene luwih ekonomine nalika semana. Rugi iki sing bakal ditampa saka pamrentah Jerman lan Hesse minangka tandha dhukungan kanggo njaga infrastruktur operasional bandara nalika ana krisis sing durung pernah ana. Pembayaran kasebut uga nyumbang kanggo luwih stabil kanggo kahanan finansial Fraport AG. Iki uga didhukung dening paningkatan permintaan sing nyata sing saiki dialami ing Frankfurt. Mula, kita optimis babagan pangembangan bisnis ing wulan ngarep - sanajan butuh sawetara taun sadurunge bisa entuk level lalu lintas sadurunge krisis maneh. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.