Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngembangake sidhang IATA Travel Pass

Qatar Airways ngembangake sidhang IATA Travel Pass
Qatar Airways ngembangake sidhang IATA Travel Pass
ditulis dening Harry Johnson

Qatar Airways dadi maskapai pertama sing nggabungake sertifikat vaksinasi ing aplikasi seluler 'Digital Passport'.

Print Friendly, PDF & Email
  • Uji coba sing diperluas bakal nggawe para lelungan menyang Doha bisa nuduhake sertifikat vaksin sing diterbitake Qatar liwat ponsel karo maskapai lan pejabat kanthi cara sing luwih aman, lancar lan aman.
  • Trial bakal diluncurake kanthi fase, diwiwiti karo kru kabin sing lelungan saka Kuwait, London, Los Angeles, New York, Paris lan Sydney.
  • Qatar Airways tetep komitmen kanggo nyuda dokumen lan nyedhiyakake pengalaman lelungan sing luwih kontak, aman lan rapi kanggo para penumpang.

Qatar Airways terus nyetel pathokan kanggo inovasi, keamanan lan layanan pelanggan, dadi maskapai pertama sing nyoba uji coba vaksin COVID-19 liwat IATA App Seluler 'Passpor Digital' Mobile Pass. Nalika luwih akeh wisatawan sing bali menyang langit, maskapai kasebut tetep komitmen kanggo nyuda dokumen lan menehi pengalaman lelungan sing luwih kontak, aman lan rapi kanggo para penumpang.

Pengadilan kasebut bakal diluncurake kanthi fase wiwit wulan Juli, wiwitane karo kru kabin sing bali menyang Doha sing lelungan saka Kuwait, London, Los Angeles, New York, Paris lan Sydney. Kru kabin bakal bisa ngunggah kredensial vaksinasi COVID-19 sing diterbitake Qatar bebarengan karo asil tes COVID-19 menyang Aplikasi Seluler Travel IATA lan verifikasi manawa layak lelungan. Nalika tekan Doha, kru banjur bakal bisa nuduhake sertifikat vaksin kanthi aman lan aman lan nerusake imigrasi ing bandara.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker ujar: "Sanajan ana tantangan sing signifikan, pandemi iki nyebabake penerbangan internasional, industri kita tetep dadi pimpinan penerapan teknologi lan inovasi anyar kanggo njamin pengalaman lelungan sing aman, aman lan lancar. kanggo penumpang kita. Qatar Airways bangga bisa dadi maskapai pertama nyoba uji coba vaksin COVID-19 liwat Aplikasi Seluler 'Passport Digital' IATA Travel Pass. Aku pengin matur nuwun banget marang Menteri Kesehatan Umum Qatar, Menteri Dalam Negeri, Perawatan Kesehatan Dasar lan Hamad Medical Corporation, sing tanpa dhukungan, uji coba iki ora bakal bisa ditindakake.

"Kita ngerti manawa akeh wong sing miwiti ngrencanakake bali menyang tujuan preinan sing disenengi, dheweke mesthi bakal nemoni tantangan kanggo nggawe dokumen sing bener. Liwat nyoba lan ndhukung pangembangan teknologi anyar, kita target supaya para wisatawan bisa nggunakake alat sing bakal ndhukung lelungan tanpa wates kanthi kapercayan sing luwih gedhe. "

Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA ujar: “Qatar Airways lan Pamrentah Qatar nuduhake kepemimpinan kanthi dadi sing pertama nyoba verifikasi kredensial vaksin penumpang liwat IATA Travel Pass. Sertifikat vaksinasi utawa status pengujian COVID-19 bakal dadi kunci kanggo mulihake kebebasan wong lelungan. Ujicoba dening Qatar Airways lan udakara 70 maskapai liyane wis nuduhake manawa IATA Travel Pass bisa ngatur asil tes kanthi efisien. Uji coba penting sing penting iki sing fokus ing status vaksinasi bakal nambah kapercayan marang IATA Travel Pass minangka solusi lengkap kanggo para plancong, pamrentah, lan maskapai penerbangan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.