24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Hawaii ngluncurake program program pengecualian vaksinasi sing divaksinasi ing Wilayah AS lan AS

Hawaii ngluncurake program program pengecualian vaksinasi sing divaksinasi ing Wilayah AS lan AS
Hawaii ngluncurake program program pengecualian vaksinasi sing divaksinasi ing Wilayah AS lan AS
ditulis dening Harry Johnson

Program kasebut ngidini para wisatawan sing divaksinasi ing Wilayah AS lan AS kanggo ngliwati syarat karantina negara kasebut kanthi bukti vaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan sing divaksinasi ing AS utawa Wilayah AS bisa uga melu program wiwit tanggal 15th dina sawise dosis kaping pindho vaksin Pfizer utawa Moderna utawa dosis siji saka vaksin Johnson & Johnson.
  • Pelancong kudu nggawa salinan dokumentasi vaksinasi kanggo nuduhake skrining ing gerbang sadurunge mlebu lan / utawa nalika teka ing Hawaii.
  • Mlebu bukti legal online ing Safe Travels Hawaii.

Hawaii ngrampungake persiyapan kanggo peluncuran tanggal 8 Juli Negara Hawaiiprogram pengecualian vaksinasi kanggo turis domestik, Hawaii sing divaksinasi ing Amerika Serikat utawa Wilayah AS. Program kasebut ngidini para turis kasebut ngliwati persyaratan karantina negara kanthi bukti vaksinasi.

Wisatawan sing divaksinasi ing AS utawa Wilayah AS bisa uga melu program istiméwa wiwit tanggal 15th dina sawise dosis kaping pindho vaksin Pfizer utawa Moderna - utawa miwiti 15th dina sawise nampa siji dosis vaksin Johnson & Johnson.

Kajaba iku, para turis ing Hawaii kudu:

Upload salah siji saka telung dokumen vaksinasi menyang akun Safe Travels Hawaii, sadurunge lelungan menyang Hawaii. Salah sawijining dokumen ing ngisor iki kudu diunggah:

  • Kertu Cathetan Vaksinasi CDC COVID-19
  • VAMS (Sistem Manajemen Administrasi Vaksinasi) cetakan UTAWA
  • DOD DD Formulir 2766C

Platform digital Safe Travels saiki ngidini upload dokumen vaksin kanggo plancongan sing bakal teka ing Hawaii tanggal 8 Juli lan liya-liyane.

  • Mlebu bukti legal online ing Safe Travels Hawaii, konfirmasi dokumentasi sing diunggah bener lan akurat.
  • Nggawa salinan hard dokumentasi vaksinasi kanggo nuduhake layar ing gerbang sadurunge mlebu lan / utawa nalika teka ing Hawaii. Skrin bakal mriksa / verifikasi dokumen vaksinasi, ID foto sing cocog, jeneng lan DOB uga negesake manawa bukti-bukti kasebut ditandatangani.

CATHETAN: Bocah-bocah umur 5 taun ora diwajibake nyoba lan ora bakal dikarantina nalika lelungan karo wong diwasa sing ora duwe pre-travel test utawa istimewane vaksinasi. Bocah-bocah umur 5 taun utawa luwih sing durung divaksinasi kudu melu Program Tes Pra-Plancongan lan nyoba karo Mitra Pengujian Dipercaya kanggo ngatasi karantina 10 dina wajib.

Negara kasebut sukses ngluncurake program pengecualian vaksinasi kanggo para pelancong sing divaksinasi ing Negara Hawaii, tanggal 15 Juni.

Program iki ora kalebu wisatawan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.