24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Apa sing anyar ing Bahama ing wulan Juli

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Bahama

Musim panas ing Bahama saiki lagi siyap, lan petualangan dadi panas ing 16 tujuan pulau sing unik kanthi cara sing luwih gampang kanggo para plancong teka lan njelajah dharat.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Koki sing menang kaping enem James Beard Award, Marcus Samuelsson, bakal debut restoran anyar, Baha Mar Fish + Chop House, ing Baha Mar tanggal 12 Juli.
  2. Pulo Grand Bahama ngenalake Dive Grand Bahama.
  3. Hotel, spa lan pulau pribadi sing menang penghargaan ing Nassau, Sandal Royal Bahamian Sandals Royal Bahamian, ngumumake tanggal dibukak tanggal 27 Januari 2022.

Plancongan marasake awakmu mung uncalan watu karo akeh tawaran lan pengalaman sing kudu dikunjungi supaya bisa dinikmati.

NEWS 

Baha Mar Sambutan Restaurant Paling Anyar Marcus Samuelsson - Koki juara Juara James Beard sing kaping enem Marcus Samuelsson bakal debut restoran anyar, Ikan Baha Mar + Omah Chop, ing Baha Mar tanggal 12 Juli, ngasilake bahan-bahan lokal lan panganan laut Bahamian, lengkap karo ruang makan lan bar koktail sing atap.

Acara Nyilem Grand Bahama Pertama - Pulo Grand Bahama lagi ngenalake Nyilem Grand Bahama, nglumpukake limang dina saka Duta Dive Bahamas, kalorone penyelam sing disertifikasi banyu terbuka uga operator lokal, wiwit tanggal 19-23 Juli 2021. Situs nyilem sing nyenengake kalebu reruntuhan, karang lan pertemuan hiu karang Karibia.

Sandal Royal Bahamian Ngembangake Proyek Renovasi - Hotel, spa lan pulau pribadi sing menang penghargaan sing ana ing Nassau, Sandal Royal Bahamian, ngumumake tanggal dibukak maneh tanggal 27 Januari 2022. Fitur renovasi pirang-pirang yuta dolar Kebon Klapa, area ruang tunggu sing jembar sing ngluwihi getaran pantai menyang tengah resort. 

Pemanasan Graycliff - Nampa rong penghargaan bergengsi kanggo layanan sing luar biasa, Hotel Graycliff diajeni kanggo 33 wongrd taun berturut-turut karo Penghargaan Utama in Spectator Anggur 2021 Anugrah Restoran lan dadi bisnis pertama ing Bahama sing dianugerahi Stempel Jaminan Kesehatan Wisatawan kanggo "Tur Sehat sing Sehat" dening Badan Kesehatan Publik Karibia.

Southwest Airlines ngumumake Penerbangan sing Bisa Dipesan menyang Nassau - Southwest Airlines konfirmasi bali penerbangan saben dinane menyang Nassau saka Bandar Udara Internasional Fort Lauderdale-Hollywood lan layanan akhir minggu saka Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport wiwit tanggal 7 lan 9 Oktober.

JABUP

Petualangan Royal Caribbean Homeports Laut ing Bahama - Wulan pungkasan, Petualangan Laut ngrampungake upacara homeporting perdana ing Pulo Grand Bahama. Saiki nyedhiyakake plancongan pitung wengi saka Nassau, pengalaman kasebut nduwe pengalaman nyenengake rong dina maneh ing Perfect Day ing CocoCay lan sedina muput ing pesisir pasir putih Grand Bahama saben Setu sajrone musim panas.   

MSC Cruises Miwiti maneh US Sailing - MSC Cruises ngumumake peluncuran maneh pelayaran menyang Bahama ing MSC Divina wiwit tanggal 16 September 2021. Kapal kasebut bakal dermaga ing pulau pribadi Bahamian, Ocean Cay MSC Marine Reserve. Booking saiki wis kasedhiya.

PROMOSI LAN Nawaran 

Kanggo dhaptar lengkap tawaran lan paket kanggo Bahama, bukak www.bahamas.com/deals-packages.

Papan Promosi Kepulauan Bahama Out, $ 250 Tawaran Kredit Udara - Wisatawan AS lan Kanada bisa memesan paket liburan patang wengi utawa luwih dawa ing salah sawijining hotel Papan Promosi Bahama Out Islands sing melu lan nampa Kredit udhara $ 250. Jendhela pesenan: saiki - 31 Juli 2021.

Sambutan Dina Kamardikan Bahamian karo DJ Kid Fresh –Ngrayakake Dina Kamardikan Bahamian karo salah sawijining pemain Florida sing paling akeh digoleki, DJ Kid Fresh, 9-11 Juli 2021. Paket diwiwiti $ 478 saben wong kalebu transportasi pulang-pergi, nginep ing Hotel Hilton, akses menyang acara ing Hotel Hilton lan akses menyang Resorts World Pantai Bimini.  

Workcation Ramah Anggaran –Yen sampeyan golek omah adoh saka omah kanggo pakaryan sabanjure menyang The Bahamas, aja luwih adoh! Bell Channel Inn nawakake tarif saben wulan lan triwulanan kanggo plancongan nganti 31 Desember 2021.

Paket Tetep Lengkap ing Swarga - Pesen paket menginap lengkap ing Resort Paradise Cove Beach lan nampa diskon 40% saka tarif saben dina. Jendhela pesenan saiki nganti tanggal 31 Desember 2021.

Pernikahan intim kanggo Loro ing Exumas - Aja stres ngrancang pesta taun iki; ayo ngisinake Resort Ngatur dina gedhe lan dadi tuan rumah a upacara sederhana nanging intim karo liyane pinunjul lan sawetara wong sing dikasihi. Tarif diwiwiti udakara $ 2,399, kalebu buket pengantin, menteri utawa keadilan perdamaian lan fotografi kanggo album pernikahan sampeyan.

Babagan BAHAMAS 

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kegiyatan mancing, nyilem, prahu, birding, lan kegiyatan ing saindenging jagad, ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi sing nunggu kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama. 

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.