24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Olahraga Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Seychelles nyolong penghargaan "Sepuluh Maraton Pesisiran Pantai Paling Apik ing Dunia"

Seychelles

Kepulauan Seychelles tampil ing acara peluncuran IP marathon global GorgeousRun tanggal 23 Mei ing Shanghai, njupuk penghargaan kanggo "Sepuluh Gembungan Pesisir Pantai Paling apik ing jagad iki." GorgeousRun minangka platform sing nyambungake balapan maraton Tiongkok karo tujuan maraton liyane kayata Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Marathon Seychelles Eco-Friendly Marathon minangka acara taunan sing diakoni sacara internasional liwat label Asosiasi Maraton Internasional lan Jarak Jarak (AIMS).
  2. Peserta saka saindenging jagad iki saingan nalika ngrasakake panorama tujuan sing apik ing Seychelles.
  3. Acara peluncuran iki uga nampilake tujuan liyane kalebu Mauritius, Tahiti, Israel, lan Jamaika.

Pulo swarga kolaborasi karo GorgeousRun kanggo nampilake kaendahan alam lan utamane jejak Marathon Ramah Lingkungan kanggo pelari maraton Tiongkok.

Marathon Seychelles Eco-Friendly Marathon, sing minangka acara tahunan sing diakoni sacara internasional liwat label Association of Marathon Internasional lan Jarak Jarak Internasional (AIMS), ngidini para peserta saka saindenging jagad bisa bersaing nalika ndeleng panorama tujuan sing apik ing dalane.

Marang latar pantai putih-pearly lan alas udan zamrud, wong Seychelles acara kasebut dadi pamirsa internasional para penggemar maraton lan para profesional. Ngenggo Edisi 12 ing 2019, Seychelles ndhaptar 65 peserta asing internasional saka 28 negara.

Ana ing acara GorgeousRun yaiku Ibu Sun Yingjie, pelari jarak adoh juara wanita jagad China sing sadurunge melu maraton Seychelles Eco-Friendly liwat platform GorgeousRun. Ibu Yingjie nyritakake pengalamane swarga sing murni lan jejak Marathon Ramah Lingkungan karo Seychelles karo para penonton, menehi inspirasi marang wong liya kanggo nemokake kaendahan tujuane.

Direktur Dewan Pariwisata Seychelles China lan Jepang, Pak Jean-Luc Lai-Lam komentar, "Wis dadi periode refleksi kanggo kabeh wong amarga ana COVID-19 sing wabah lan iki menehi kita wektu kanggo mikir babagan kesehatan saiki luwih saka tau. Kita wis miwiti nambah rutinitas olahraga lan melu kegiyatan olahraga kanggo nggayuh kesehatan. Marathon sing Ramah Lingkungan ing Seychelles nggawe platform sing sampurna kanggo para pengunjung supaya bisa nindakake kaya nalika ngalami pulau sing apik. Minangka gantine, acara GorgeousRun menehi kita tahap sing ideal supaya bisa nggayuh konsumen sing dituju ing jagad maraton. ”

Warta liyane babagan Seychelles

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.