24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Maskapai AS bisa uga rauh mbayar biaya kanggo bagasi sing ditundha

Maskapai AS bisa uga kudu mbayar biaya kanggo bagasi sing ditundha
Maskapai AS bisa uga kudu mbayar biaya kanggo bagasi sing ditundha
ditulis dening Harry Johnson

Proposal kasebut mbutuhake pengembalian dana yen maskapai gagal ngirim tas sajrone 12 jam penerbangan penumpang AS sing mudhun utawa sajrone 25 jam penerbangan internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  • Peraturan saiki mbutuhake pengembalian dana yen tas ilang.
  • Proposal biaya tas minangka sing pertama kanggo sawetara peraturan maskapai-konsumen sing teka saka administrasi Presiden AS Joe Biden.
  • Yen disetujoni, proposal kasebut bakal diwiwiti wiwit musim panas ngarep.

Pejabat senior karo Departemen Perhubungan AS ujar manawa agensi kasebut bakal ngetokake proposal ing sawetara dina mbesuk sing bakal mbutuhake maskapai penerbangan kanggo mbalekake biaya ing bagasi sing wis dicenthang yen tas ora dikirim menyang penumpang ing wektu sing "cukup".

Proposal kasebut, yen digawe final sawise proses nulis regulasi sing dawa, uga mbutuhake pengembalian dana kanthi cepet kanggo biaya ekstra kayata akses internet yen maskapai kasebut gagal nyedhiyakake layanan kasebut sajrone penerbangan.

Yen disetujoni, proposal kasebut bakal diwiwiti wiwit musim panas ngarep, tambah pejabat.

Proposal kasebut mbutuhake pengembalian dana yen maskapai gagal ngirim tas sajrone 12 jam penerbangan penumpang AS sing mudhun utawa sajrone 25 jam penerbangan internasional.

Aturan saiki mbutuhake pengembalian dana mung yen kanthong ilang, sanajan maskapai kudu menehi ganti rugi marang penumpang kanggo biaya insiden sing "cukup" nalika tas ditundha. Pamrentah ora ngerti sepira kerepe maskapai njaga biaya sanajan tas tundha signifikan.

Proposal biaya tas minangka sing pertama saka sawetara peraturan konsumen-maskapai sing asale saka pamrentah Presiden AS Joe Biden kanthi perintah eksekutif manawa presiden bakal enggal mlebu, miturut pejabat senior Departemen Perhubungan (DOT), sing pidato kanthi syarat anonimitas kanggo ngrembug babagan proposal sing durung digawe publik. Pesenan kasebut bakal dirancang kanggo nambah kompetisi lan menehi konsumen luwih akeh kekuwatan, ujare pejabat kasebut.

Ing taun kepungkur, luwih saka 100,000 konsumen sing ngeluh pamrentah babagan layanan maskapai. Pengembalian dana minangka sing paling gedhe, sanajan maskapai sing akeh ngaku ora gelem mbayar dhuwit kanggo konsumen sing mbatalake lelungan amarga pandemi kasebut. Departemen Perhubungan ngupayakake denda $ 25.5 yuta nglawan Air Canada, nanging durung njupuk tindakan marang operator liyane babagan pengembalian dana kanggo penerbangan sing dibatalkan.

Ing taun 2019, setaun pungkasan sadurunge pandemi, penumpang mbayar maskapai penerbangan AS $ 5.76 milyar kanggo tas cek, miturut Departemen Perhubungan. Sing mudhun dadi $ 2.84 milyar taun kepungkur, nalika lelungan mudhun amarga pandemi. Angka kasebut ora kalebu biaya kanggo tas sing digawa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.