24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Keslametan Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Nganyari Saint Lucia ing Topan Elsa

Nganyari Saint Lucia ing Topan Elsa

Dina Jumuah, 2 Juli, Topan Elsa Kategori 1 ngliwati pulau Saint Lucia. Pambiji kanggo ngerteni tingkat pengaruh ing saindenging Pulo wis kedadeyan wiwit badai kliwat.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Topan kasebut ora nyebabake kerusakan infrastruktur pariwisata sing signifikan.
  2. Perintah All Clear diterbitake jam 9:45 sore tanggal 2 Juli dening National Emergency Management Organisation (NEMO).
  3. Operasi pariwisata lan bandara diwiwiti maneh esuk iki.

Otoritas Pelabuhan Laut lan Laut Saint Lucia (SLASPA) nglaporake manawa Bandara Internasional Hewanorra (UVF) lan Bandara George FL Charles (SLU) nerusake operasi normal jam 10 esuk esuk amarga teka lan budhal. Pelancong disaranake mriksa karo maskapai kanggo nganyari. Ing upaya ningkatake wektu pangolahan, para penumpang dianjurake supaya mriksa luwih dhisik. 

Asosiasi Perhotelan & Pariwisata Saint Lucia (SLHTA) nglaporake manawa hotel lan resort apik banget lan ora bakal ngrusak properti. Reresik kosmetik lagi ditindakake ing fasilitas sing gegandhengan karo pariwisata. Tamu hotel wis dirawat dening tim ing papan lan aman ing resor masing-masing.

Angin lan kahanan udan nyebabake sawetara kerusakan ing Saint Lucia lan kekuwatan terus dibalekake ing wilayah sing kedadeyan padam. Jaringan dalan kasebut dianggep aman dilintasi dening Menteri Infrastruktur. Ora ana laporan gangguan babagan pasokan banyu.

Menteri Kesehatan sementara bakal nampa negatif Covid-19 Hasil tes PCR luwih lawas saka 5 dina kanggo teka penumpang menyang Saint Lucia nganti Minggu, 4 Juli 2021, mung. Pengabaian sementara iki kanggo nggampangake para lelungan sing kena pengaruh Topan Elsa. Kanggo informasi luwih lengkap babagan protokol Covid-19 lan mlebu ing Saint Lucia, bukak www.stlucia.org/covid-19

Kanggo nduweni kualifikasi vaksin, wisatawan kudu duwe dosis pungkasan saka vaksin COVID-19 rong dosis utawa vaksin siji dosis paling ora rong minggu (14 dina) sadurunge lelungan. Pelancong bakal nuduhake manawa dheweke divaksinasi kanthi lengkap nalika ngisi formulir Otoritas Travel sadurunge kedatangan, lan ngunggah bukti vaksinasi. Pengunjung kudu lelungan nganggo kertu vaksinasi utawa dokumentasi. Sawise tekan Saint Lucia, pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap bakal dicepetake liwat garis Skrining Kesehatan sing khusus lan bakal diwenehake karo gelang tangan identifikasi non-elektronik sajrone dheweke urip. Gelang tangan iki kudu dipakai ing saindhenging wektu lan dicopot nalika mangkat saka Saint Lucia.

Pelancong sing ora divaksinasi bakal terus diidini maksimal rong properti sing wis disertifikasi sajrone 14 dina kapisan lan warga negara sing wis ora divaksinasi kudu njaluk karantina ing wektu sing padha. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.