Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Mbangun maneh Resorts Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Ngimbangi kabutuhan pemasaran lan keamanan pariwisata

Ing jaman Pandemi: Sawetara alasan manawa industri Pariwisata gagal
Dr. Peter Tarlow nuduhake pikirane babagan ngimbangi pemasaran pariwisata lan kabutuhan keamanan
ditulis dening Dr. Peter E. Tarlow

Musim panas pungkasan, industri pariwisata ora mung ngalami pergeseran paradigma pemasaran utama, nanging uga ana ing tengah krisis paling ala ing sejarahe.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sanajan pungkasan dasawarsa pungkasan ing abad rong puloh, ora umum yen pejabat pariwisata nyuarakake keprihatinan manawa dheweke wedi yen kakehan, utawa kakehan katon, praktik keamanan turisme bakal nyebabake rasa wedi pengunjung lan bathi mudhun.
  2. Banjur COVID-19 dadi kasunyatan, lan kabeh bentuk keamanan dadi penting.
  3. Ing taun kaping pisanan kaping rong puluh siji ing dasawarsa kaping telu, kabeh asumsi jaman biyen. 

Ing jagad sing luwih mbebayani, para pengunjung lan turis nuntut ngerti apa pancegahan keamanan lan kesehatan, carane dipertimbangkan keamanan, lan kanggo sapa sing njaluk darurat yen ana darurat.

Pejabat pariwisata modern ngakoni manawa ana owah-owahan paradigma dhasar ing industri lelungan lan asumsi lawas ora bakal ditindakake maneh. Amarga pamrentah menehi pirang-pirang larangan lan kebutuhan kerja ing omah, urip kanthi asumsi bisnis mung sawetara taun kepungkur, mbebayani banget lan bisa uga nggawe bedane antara kelangsungan lan kegagalan bisnis. 

Entitas lan organisasi kasebut ing industri plancongan lan pariwisata sing nganut lan negesake keamanan bakal duwe kemungkinan apik kanggo urip lan kalebu bagean industri, kayata taman nasional, sing ana gandhengane karo pamrentah. Papan-papan sing nyedhiyakake keamanan apik dicampur karo layanan pelanggan sing apik duwe kemungkinan luwih tahan lan urip. Sanajan ora ana sing bisa ngasilake keamanan absolut, uga ora ngerti tantangan apa wae sing bakal ana, teknik sing ditemokake ing ngisor iki bisa mbantu sampeyan dadi target sing luwih cilik lan pulih luwih cepet. Dheweke bisa mbantu sampeyan nggunakake keamanan, keamanan, lan kesehatan minangka alat pemasaran. Kuncine yaiku miwiti kanthi sukses sing bisa diraih lan nggunakake kasuksesan kasebut kanggo mbangun momentum.

•             Keamanan lan keamanan, lan kesehatan masyarakat bisa uga beda tegese kanggo para sarjana lan pamrentah AS, nanging ing jagad lelungan kasebut padha-padha. Ing kirim-Covid Era penting kita ngerti manawa banyu beracun, sanitasi sing kurang, lan tembakan duwe asil sing padha: kerusakan bisnis turisme sampeyan. Penting, manawa industri pariwisata lan pariwisata ngerti hubungane manajemen risiko lan keamanan. Dheweke loro-lorone saka koin sing padha. Papan sing nampa publisitas negatif, cukup utawa ora adil, kudu ngupayakake ngowahi persepsi yen bisa urip.

•             Kecantikan lan keamanan bisa ditindakake. Nalika lingkungan aman, pengunjung uga bakal aman. Profesional keamanan pariwisata ngerti manawa keamanan sing apik diwiwiti karo a pemahaman babagan keamanan. Kanthi ngresiki lurung-lurung, nandur kembang, wit lan kebon mini ing saubenging kutha, sampeyan ora mung nyuda kemungkinan ana kriminal nanging uga nambah kepinginan pengunjung kanggo nglampahi wektu ing komunitas sampeyan. Priksa manawa nalika ndeleng wilayah kanggo nindakake miturut prinsip CPTED (pencegahan kriminal liwat desain lingkungan).

•             Ati-ati karo sapa sing sampeyan pilih ngundang ing komunitas sampeyan supaya menehi saran. Spesialis keamanan pariwisata kudu ngerti pariwisata lan keamanan. Ana akeh universitas sing menehi kursus ing pariwisata, nanging sawetara sing ngerti hubungane antarane pariwisata lan pariwisata. Ngundang wong sing bisa nulungi komunitas ora mung ngrampungake masalah, nanging ningkatake sesanti. Keamanan pariwisata mung bisa dadi alat pemasaran yen kalebu bagean saka total visi komunitas. Iki tegese visi kasebut kudu ditampa dening obyek wisata lokal, politisi, departemen polisi, responden pertama, manajemen hotel, pamilik restoran, lan pejabat pariwisata. 

•             Aja nuwuhake rasa aman, keamanan sing salah babagan kesehatan pengunjung. Aja janji apa sing ora bisa koklakoni. Bencana pemasaran kedadeyan nalika kasunyatan ora cocog karo pangarepan. Latih lan siyapake komunitas sampeyan supaya aman lan aman. Keamanan sing apik dudu masalah topeng gas, nanging logika sederhana. Priksa manawa tondo asto akurat, maneh pola lalu lintas, lan wenehi informasi pariwisata lan nomer darurat.

•             Gawe upaya kerja sama karo polisi lokal lan departemen pemadam kebakaran, panyedhiya pertolongan pertama, tenaga medis lan rumah sakit. Priksa manawa responden pertama, publik lan bathi ngerti pentinge keamanan pariwisata tumrap pariwisata. Contone, umume pejabat polisi durung tau dilatih babagan keamanan pariwisata sing apik. Penting supaya wong bisa kerja bareng karo polisi lokal, keamanan pribadi, unit ambulan, lan unit pertolongan pertama sing bisa "nerjemahake" antarane masalah pariwisata lan keamanan. Umume pejabat pariwisata ora ngerti manawa polisi lan departemen pemadam kebakaran ngetrapake prosedur birokrasi Weberian sing ketat. Yen pamrentah senior departemen polisi sampeyan ora ndhukung kabijakan keamanan pariwisata lan pelatihan petugas, mula ana kemungkinan kerja sama polisi sing kurang. Tolong pangarep sampeyan ngerti manawa keamanan pariwisata minangka bisnis sing apik ora mung kanggo masarakat nanging uga kanggo departemene. Contone, kakehan departemen polisi isih yakin yen tugase golek dhuwit kanggo komunitas liwat tiket karcis. Apa pamrentah kutha sampeyan nerangake departemen polisi manawa kabijakan kasebut ora mung ketinggalan jaman nanging uga ora produktif.

•             Menehi seminar kanggo mitra keamanan lan keamanan pariwisata. Departemen responden pertama bakal luwih seneng mbantu keamanan pariwisata yen uga entuk mupangate. Tampilake kepiye bathi saka pariwisata bisa mbantu tuku peralatan anyar, dana posisi anyar utawa mbantu anggaran.

•             Dorong para profesional keamanan pariwisata lan mitra keamanan supaya melu ing konferensi tur negara lan regional langsung. Konferensi keamanan pariwisata paling tuwa lan paling misuwur dianakake saben taun ing Las Vegas. Saiki, akeh konferensi pribadi kasebut urip maneh sawise setaun ora ana amarga pandemi kasebut. Saben CVB utama kudu duwe perwakilan ing konferensi keamanan pariwisata lan paling ora siji anggota lembaga penegak ukum.

•             Ngerti apa sing ora aman ing komunitas sampeyan lan kerja sama karo pamrentah lokal kanggo nambah masalah keamanan kasebut. Sepira aman bandara sampeyan? Apa latar mburi pekerja hotel lan restoran diselidiki? Sepira kerepe kita mriksa peraturan kesehatan sing dianyari? Sepira kerepe para sopir taksi sing ngisi daya utawa ora ngresiki kendharaan? Apa perusahaan tur nyedhiyakake janjine marang para pelanggan? Sepira kerepe nomer kertu kredit minangka bagean saka scam pencurian identitas? Apa masalah keamanan cyber sing ana utawa bisa uga ana?

•             Ngerti sapa sing sinau ing universitas lokal, utamane ing kursus teknik lan sapa sing nggunakake karir akademik minangka latar mburi telik. Siswa universitas tumindak sosiologis kaya dene pengunjung jangka panjang. Akeh universitas dadi tuan rumah siswa asing, sing ora pati ngerti. Apa mahasiswa universitas positif utawa negatif kanggo komunitas sampeyan? Apa mahasiswa asing mung ing kana kanggo sinau akademik utawa uga duwe misi pengintaian? Profesional pariwisata kudu kerja bareng karo administrator universitas lan spesialis keamanan supaya ora nglanggar undang-undang kasebut, nanging uga duwe ide sing apik babagan sapa sing ana ing komunitas kasebut lan apa sebabe.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow minangka pamicara lan ahli sing kondhang ing saindenging jagad sing khusus kanggo pengaruh tindak pidana lan terorisme ing industri pariwisata, manajemen risiko acara lan pariwisata, lan pariwisata lan pangembangan ekonomi. Wiwit taun 1990, Tarlow wis nulungi komunitas pariwisata masalah kayata keamanan lelungan lan keamanan, pangembangan ekonomi, pemasaran kreatif, lan pamikiran kreatif.

Minangka panulis kondhang ing bidang keamanan pariwisata, Tarlow minangka penulis kontribusi kanggo macem-macem buku babagan keamanan pariwisata, lan nerbitake akeh artikel riset akademik lan terapan babagan masalah keamanan kalebu artikel sing diterbitake ing The Futurist, Jurnal Riset Perjalanan lan Manajemen Keamanan. Artikel profesional lan ilmiah saka Tarlow kalebu artikel babagan subyek kayata: "pariwisata peteng", teori terorisme, lan pembangunan ekonomi liwat pariwisata, agama lan terorisme lan pariwisata pesiar. Tarlow uga nulis lan nerbitake buletin pariwisata online populer Tidbits Pariwisata sing diwaca dening ewonan profesional turisme lan turis ing saindenging jagad kanthi edisi basa Inggris, Spanyol, lan Portugis.

https://safertourism.com/