24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Cruising Industri Hospitality News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Bahama mengeti debut homeport Crystal Cruises ing Nassau

Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama, nampa plakat saka Ibu Carmen Roig, Sr. VP, Pemasaran & Penjualan, Pelayaran Kristal

Pagelaran musik live lan perayaan dianakake ing Pompey Square ing Nassau nalika Crystal Cruises nampani tamu ing kapal pesiar Crystal Serenity kanggo pelayaran mewah Bahamas Escapes sing pertama. Bahama saiki dadi homeport resmi kapal butik, sing nawakake plancongan 7 wengi kanthi eksklusif ing Bahama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Crystal Serenity mlayu ing plancongan mewah Bahamas Escapes.
  2. Plancongan anyar sing nyenengake iki menehi plancongan ing pulau selawase sing mlaku liwat Nusantara sing indah ing Bahama.
  3. Pelabuhan telpon bakal kalebu Nassau, Bimini, Pulo Kucing, Great Exuma, San Salvador, lan Long Island.

Pejabat pamrentah lan pimpinan bisnis lokal diajeni kanggo menehi tandha wiwitan lelampahan anyar sing nyenengake iki kanggo menehi plancongan ing saindenging pulau nalika lelungan liwat kepulauan Bahamas sing apik - saka Nassau, lan Bimini, menyang Cat Island, Great Exuma, San Salvador lan Long Island.

Ngatur tuturan utama nalika upacara pelantikan, Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama, ujar, "Kemitraan iki menehi tandha tonggak penting kanggo pelayaran ing Bahama, amarga butik kapal Crystal Serenity nawakake potensial kanggo nggawa bali pemberdayaan ekonomi ing komunitas kita. Ora ana tujuan liya ing Karibia sing bisa nyedhiyakake plancoer kanthi itinerary luar biasa sing ngunjungi pirang-pirang pulau sing apik banget, kabeh ing negara sing padha.

Kapal kasebut budhal ing plancongan mewah 7-wengi ing Plancongan Bahamas Escapes sing mewah, sing nampilake dina-dina kanggo njelajah Pulo Kulawarga lan pilihan plancongan sing aktif, santai lan nyenengake kanggo kabeh jinis lelungan.

Miwiti petualangan iki minangka angin sepoi-sepoi, kanthi opsi kanggo mabur lan numpak saka Nassau utawa Bimini. Kedatangan Nassau duwe akeh maskapai penerbangan sing bisa dipilih kalebu American Airlines, Delta lan Jet Blue, lan liya-liyane. Silver Airways nawakake opsi penerbangan menyang Nassau lan Bimini saka Ft. Lauderdale.

Sing kasengsem plancongan dawa bisa njupuk kauntungan saka Pengalaman Hotel Crystal "Klasik Plus" nawakake paket kemewahan ing Nassau SLS Baha Mar kanggo pra-lan pasca pelayaran saiki nganti November 2021. Pelayaran pungkasan dijadwalake mangkat tanggal 6 November. Pelancane disaranake ngunjungi Bahamas.com/travelupdates kanggo ringkesan protokol perjalanan lan entri paling anyar sadurunge dipesen.

LR: Ms. Karen Seymour, Direktur Eksekutif Kementerian Pariwisata lan Penerbangan, Rasul Delton Fernander, Presiden Christian Bahamas, Dr. Kenneth Romer, Direktur Eksekutif Kementerian Pariwisata lan Penerbangan, Mr. Ellison Thompson, Wakil Direktur Jenderal Pariwisata lan Penerbangan, Mr. Reginald Saunders, Sekretaris Tetap Menteri Pariwisata & Penerbangan, Mr. Travis Robinson, Sekretaris Parlemen Menteri Pariwisata lan Penerbangan, Ibu Joy Jibrilu, Direktur Jenderal Menteri Pariwisata & Penerbangan, Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan MP, Ms. Carmen Roig Sr. VP, Pemasaran & Penjualan, Crystal Cruises, Kapten Birger Vorland, Kapten Crystal Serenity, Mr. Mike Maura Jr., Presiden & CEO Nassau Cruise Port Ltd .

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kepulauan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi. Bahama dikenal duwe banyu paling jernih ing jagad iki. Cetha banget yen astronot NASA, Scott Kelly nuduhake puluhan foto pulau-pulau kasebut nalika lagi ngorbit Bumi ing taun 2016. Dheweke tweet manawa Bahama minangka "papan sing paling apik saka luar angkasa." Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram ngapa Luwih Apik ing Bahama.

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.