24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Petualangan Cruising News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Rencanakake Karnaval Cruise saka Florida Port Miami ing 2021?

Carnival Cruise Line
Karnaval Cruise Line mbukak maneh ing Port Miami tanggal 4 Juli
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mlaku ing Karnaval Cruise saka Port Miami biasane dadi awal plancongan sing apik kanggo akeh wong Amerika. "Kita seneng banget bisa bali! ", Jarene CarnivalCEO Arnold Donald dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

Layar gedhe Karnaval Horizon bubar tanggal 4 Juli

  1. Carnival Cruise Line miwiti pelayaran kaping pisanan wiwit meh 16 wulan saka PortMiami, Ibukota Pelayaran Dunia, dina iki kanthi budhal Carnival Horizon, menehi dorongan signifikan kanggo ekonomi lokal lan puluhan ewu proyek ing Florida Selatan sing didhukung dening industri pelayaran. 
  2. Layanan maneh Karnaval ing Miami nyedhiyakake tamu plancongan sing diantisipasi lan nyurung ekonomi luwih saka lokal lan saindenging negara. 
  3.  Florida minangka nomer siji ing negara kasebut ing kapal pesiar kanthi industri pelayaran sing nyumbang luwih saka $ 9 milyar kanggo tuku langsung lan tanggung jawab kanggo luwih saka 159,000 lapangan kerja.  

Ing Miami-Dade dhewe, kegiatan pelayaran ngasilake udakara udakara $ 7 milyar lan 40,000 pegawe saben taun. Saka 437,000 proyek sing didhukung industri pelayaran ing AS, meh 37% ana ing Florida.

Presiden Karnaval Cruise Line Christine Duffy, Presiden Karnaval Corporation, lan CEO Arnold Donald, lan Duta Merek Karnaval John Heald miwiti festival kasebut kanthi upacara motong pita kanthi resmi nyambut tamu ing kapal. 

"PortMiami minangka homeport nomer siji babagan kapal lan prau penumpang lan saiki plancongan karo Karnaval Horizon minangka langkah pertama sing penting kanggo ngasilake perusahaan nalika nggawe modal sing dibutuhake banget kanggo ewu buruh sing gumantung karo pelayaran industri kanggo panguripan, "jarene Duffy. "Setahun kepungkur wis nantang tantangan, aku arep matur nuwun marang pejabat negara lan lokal, PortMiami, lan mitra bisnis lan para pemasok amarga dhukungan lan sabar sing luar biasa sajrone wektu iki." 

"Wiwiti maneh kapal pesiar saka Miami minangka dina sing apik kanggo para petugas panjang Miami. Kita duwe udakara 800 anggota ing PortMiami lan gajine mudhun nganti 80% sajrone suspensi pelayaran meh 16 wulan. Dina iki kanthi pelayaran pisanan Carnival Horizon, kita bakal bisa kerja maneh lan ngarep-arep bisa ndhukung kulawarga maneh, "ujare Torin Ragin, presiden Asosiasi Longshoremen Internasional (ILA) Lokal 1416.

Karnaval Horizon bakal diwiwiti dina iki jam 4 sore kanggo plancongan nem dina kanthi mandeg ing Amber Cove (Republik Dominika) lan pulau Bahamian Half Moon Cay.

Saliyane mangkat Carnival Horizon awan iki, Carnival Vista mangkat menyang Galveston wingi, kanthi Carnival Breeze mangkat saka Galveston 15 Juli lan Carnival Miracle miwiti musim Alaska ing Seattle wiwit tanggal 27 Juli. Mardi Gras, kapal paling anyar ing baris kasebut, mangkat saka Port Canaveral tanggal 31 Juli. Kapal-kapal liyane kanthi armada Karnaval bakal miwiti layanan ing wulan Agustus.

Jagad iki katon surem ing wulan Januari nalika Karnaval mbatalake kabeh pelayaran sing bakal teka nganti 31 Maret- lan iki mung wiwitan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.