24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Industri Rapat rapat News Oman Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Grand Canyon ing Oman nambah Hospitality Thailand karo Resor NaseemD2 sing anyar

Resor Dusit D2 Naseem
Dusit D2 Naseem Resort ing Oman
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dusit minangka perusahaan keramahan ing Thailand. DM Jerman Gerhard Stutz dijadwalake ningkatake keramahan Thailand sing sejati ing Oman ing dusitD2 Naseem Resort sing nembe dibukak ing Jabal Akhdar, Oman.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Grup Hotel Dusit International Hotel sing berbasis ing Thailand wis nggedhekake ing Timur Tengah nalika dibukak dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar
  2. Diduweni dening Oman Development Development Company (OMRAN), sing dadi pejabat eksekutif Kesultanan kanggo pengembangan pariwisata, resor mewah kasebut dununge ana ing Taman Petualangan 8,000 m persegi ing Dataran Tinggi Saiq ing wilayah Jabal Akhdar, mung limang -minute drive saka 'Grand Canyon Timur Tengah,' lan rong jam nganggo mobil saka Bandara Internasional Muscat.
  3. Dumadi 252 sapu lan kamar, resor kontemporer kanthi lengkap ngemot lokasi gunung sing unik kanthi tata letak wiyar sing bisa dicampur kanthi mulus kanthi lingkungan alam sing apik banget.

Jebel Akhdar utawa Al Jabal Al Akhdar, kalebu bagean saka Pegunungan Al Hajar ing Gubernur Ad Dakhiliyah Oman. Ndhuwur nganti 2,980 m lan kalebu Plateau Saiq ing 2,000 m ing ndhuwur segara

Dusit kanthi merek dusitD2 Naseem Resor bakal misuwur kanthi pemandangan sing apik banget.

Konsep lan pendekatan kesehatan klompok Dusit sing anyar uga bakal dilebokake kanggo nenun elemen kesejahteraan sajrone pengalaman nginep. Kanthi fokus ing vitalitas fisik lan kesehatan mental, pendekatan sing ora ana tandhingane kalebu nyakup mlaku-mlaku ing gunung, yoga, pilates, tinju Thailand, lokakarya semedi sing dipandu, lan pengalaman lan acara liyane sing nggunakake alam, keberlanjutan, lan petualangan, kanggo nyedhiyakake kesenengan sing sehat kanggo wong diwasa lan bocah padha.

Resor Dusit wis dilengkapi kanthi apik kanggo acara bisnis mbesuk lan klumpukan sosial, kanthi ruang ballroom gedhe sing bisa ngatasi 150 tamu, lan sawetara ruang rapat sing dilengkapi karo peralatan audio visual paling anyar.

Adventure Park, dijadwalake bakal dibukak ing taun ngarep, bakal nampilake kegiyatan sing nyenengake supaya para pengunjung kabeh umur, kayata nitih garis zip sing menehi pemandangan lembah sekitar. Pusat kebun binatang lan sains petting ing ngendi Einsteins sing isih enom bisa ngrampungake kabeh jinis eksperimen sing nyenengake uga bakal dibukak nalika jagad iki mbukak plancongan internasional.

"Kita seneng nggawe debut Oman kanthi resor sing apik iki sing nampilake warisan, budaya, lan kamulyan visual sing dituju kanthi cara sing khas," ujare Ms. Suphajee Suthumpun, CEO Grup, Dusit International. "Saka pengalaman kesehatan sing apik lan plancongan makan sing nyenengake nganti tamasya lan macem-macem kegiyatan sing nyenengake, dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar duwe kabeh elemen sing kasedhiya kanggo nyedhiyakake plancongan sing ora bisa dilalekake kanggo para pengunjung kabeh umur. Dina sing padhang bakal kasedhiya kanggo plancongan internasional, lan kita ngarepake supaya properti bisa sukses banget. ”  

Mr. Gerhard Stutz, General Manager, dusitD2 Naseem Resort, Jabal Akhdar, ujar, "Campuran unik saka keramahan khas Dusit sing khas Thailand kanthi adat budaya lan tradhisi lokal, resor iki nyedhiyakake akses sing ora bisa ditandingi kanggo ngeramake lan ngulandara ing lokasi sing apik sing diubengi gunung lan lembah sing nggumunake. Iki minangka proposisi khas kanggo para pelancong, lan kita ngarep-arep bisa nggunakake posisi lan penawaran sing unik kanggo ngirim pengalaman plancongan sing luar biasa sing mbantu wilayah kasebut dadi peta sing kudu dikunjungi kanggo entuk manfaat saka komunitas sing luwih jembar. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.