Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ethiopia nuntun Afrika ing lalu lintas penumpang lan barang sajrone krisis COVID-19

Ethiopia nuntun Afrika ing lalu lintas penumpang lan barang sajrone krisis COVID-19
Tewolde Gebremariam, Chief Executive Officer of Ethiopian Airlines
ditulis dening Harry Johnson

Miturut laporan Asosiasi Penerbangan Afrika (AFRAA), Ethiopia dadi peringkat pertama dening lalu lintas penumpang lan kargo ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ethiopian nggawa 500 ewu ton barang lan 5.5 yuta penumpang liwat pusat utama, Bandara Internasional Addis Ababa Bole.
  • Terminal kargo wis ngatasi luwih saka 500 ewu ton kargo sajrone taun 2020.
  • Étiopia uga dadi dhaptar paling dhuwur ing negara-negara sing paling sambung ing Afrika.

Klompok Airlines Ethiopian, maskapai pan-Afrika paling gedhe, wis dadi ndhuwur Afrika
maskapai penerbangan lan lalu lintas barang tetep dadi pimpinan ing bawana.

Miturut laporan Asosiasi Penerbangan Afrika (AFRAA), Ethiopia dadi peringkat pertama dening lalu lintas penumpang lan kargo ing taun 2020. Ethiopia nggawa 500 ewu ton angkutan lan 5.5 yuta penumpang liwat pusat utamane, Addis Ababa Bole
Bandara Internasional.

Klompok Airlines Ethiopian CEO Tewolde Gebremariam ujar, "Kita dihormati
terusake kepemimpinan kita sanajan Krisis Pandemi Global sing ngrusak industri penerbangan. Iki minangka wujud saka ketahanan lan keprigelan kita. Kita seneng banget karo peran sing kita lakoni kanggo nglawan pandemi kanthi nerusake panyambungan udara sing dibutuhake ing Afrika lan ing saindenging jagad tanpa ana suspensi penerbangan. Kita ngirit nyawa liwat transportasi udara saka pasokan medis lan vaksin. ”

Ethiopian Airlines dadi dhaptar paling dhuwur kanthi lalu lintas penumpang paling dhuwur sing diangkut liwat Bandara Internasional Addis Ababa Bole. Ana 5.5 yuta penumpang sing wis diangkut liwat bandara. Saka lalu lintas kasebut, wong Etiopia ngangkut 5.2 yuta penumpang lan penumpang liyane sing diangkut karo maskapai liyane. Terminal kargo wis ngatasi luwih saka 500 ewu ton kargo sajrone taun 2020.

Ethiopia uga dadi dhaptar paling dhuwur ing negara-negara sing paling sambung ing Afrika amarga akeh penerbangan langsung Ethiopian Airlines ing bawana kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.