24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Canada ngluncurake layanan nonstop anyar antara Montreal lan Kelowna

Air Canada ngluncurake layanan nonstop anyar antara Montreal lan Kelowna
Air Canada ngluncurake layanan nonstop anyar antara Montreal lan Kelowna
ditulis dening Harry Johnson

Rute anyar iki nambah pengaruh sing signifikan saka Air Kanada tumrap ekonomi lokal lan provinsi British Columbia kanthi sakabehe.

Print Friendly, PDF & Email
  • Nganti kaping lima kaping penerbangan non stop mandeg antara Montreal lan Kelowna.
  • Maskapai ngubungake Lembah Okanagan BC karo penerbangan nonstop menyang kabeh papat hub Air Canada: Montreal, Toronto, Vancouver lan Calgary.
  • Armada Airbus A220-300 sing hemat bahan bakar Kanada Kanada bakal digunakake ing rute kasebut.

Rute domestik paling anyar ing Air Canada kanthi siji-sijine layanan antara Montreal lan Kelowna dirayakake ing Bandara Internasional Kelowna dina iki. Penerbangan kasebut dioperasikake kaping telu saben minggu, ditambah kaping papat ing pertengahan Juli lan kaping lima ing wulan Agustus. Armada Airbus A220-300 sing hemat bahan bakar Kanada Kanada sing nampilake kabin Kelas Bisnis lan Ekonomi bakal digunakake ing rute kasebut.

Rute anyar iki nambah pengaruh sing signifikan Air Canada nduweni ekonomi lokal lan propinsi British Columbia kanthi sakabehe. Sadurunge pandemi COVID-19, Air Canada nyumbang udakara $ 2.2 milyar kanggo PDB BC, saben taun. Kajaba iku, Kelowna saiki wis nyambung karo papat pusat maskapai penerbangan sing ngubungake Lembah Okanagan langsung menyang jaringan global sing jembar Air Canada kanthi paling ora.

"Kami seneng banget ngluncurake siji-sijine layanan non-stop antara Montreal lan Kelowna, ngubungake loro tujuan wisata utama sing populer karo Quebecers lan British Columbians. Penerbangan anyar kita ing pesawat Air CanadaAirbus A220-300 sing paling sepi lan ramah lingkungan uga cocog karo Atlantik Kanada lan manca negara liwat hub Montreal. Nalika negara kasebut dibukak maneh, kita seneng mbantu kanca lan kulawarga nggabungake maneh, lan ndhukung industri pemulihan ekonomi Kanada lan pariwisata. Kita ngerti manawa wong-wong seneng banget lelungan maneh, lan kita ngarep-arep nampani para pelanggan ing kapal, "ujare Mark Galardo, Wakil Presiden Senior, Perencanaan Jaringan lan Manajemen Pendapatan ing Air Canada.

"Mitra sejatine kita, Air Canada, saiki mbuktekake manawa regane para penumpang kanthi rute Montreal-Kelowna sing anyar iki," ujare Presiden lan CEO ADM, Philippe Rainville. "Kanthi layanan saka Bandara YUL Montréal-Trudeau saiki wis suda lan pilihan lelungan isih winates, tambahan tujuan liburan Kanada sing anyar iki bakal teka ing wektu sing tepat! Iki minangka kesempatan sing apik kanggo Quebecers kanggo nemokake kamulyan Kanada Kulon kanthi keamanan lengkap, numpak pesawat Airbus A220-300 generasi anyar, sing luwih tenang lan dipasang ing Mirabel (YMX), kanthi ilmu lokal. Kita ora bisa njaluk luwih akeh! ”

"Layanan Montreal-Kelowna tanpa mandheg Air Canada minangka tonggak sejarah sing gedhe kanggo YLW kanggo nggawa lelungan antarane Quebec lan wilayah Okanagan," ujare Sam Samaddar, Direktur Bandara, YLW - Bandara Internasional Kelowna. "Montreal wis dadi wilayah wisata sing penting ing Okanagan lan kita kerja pirang-pirang taun kanggo nggayuh hubungan komunitas iki. Aku ngarep-arep nyambut tamu ing Quebec lan wong-wong sing nyambung liwat Montreal menyang swarga papat musim kita. "

"Kita seneng banget ndeleng pesawat langsung anyar iki saka Montreal menyang Kelowna sing mbukak kemungkinan gedhe kanggo lelungan domestik ing Wilayah Thompson Okanagan," ujare Ellen Walker-Matthews, SR VP lan Presiden lan CEO Aktor Thompson Okanagan. "Kita wis ngerteni luwih akeh permintaan saka Quebec sajrone pirang-pirang wulan kepungkur kanthi takon saka lelungan perdagangan, media perjalanan lan individu lan layanan langsung anyar iki bakal nglegakake lan tuwuh permintaan iki."

Airbus A220-300 Air Canada nampilake 12 kursi Kelas Bisnis lan 125 kursi Kelas Ekonomi kanthi hiburan in-flight sing ditingkatake ing saben kursi ing saindenging pesawat kasebut. Pelanggan duwe ruang pribadi luwih akeh amarga kursi ekonomi paling jembar ing armada, lan wadhah simpanan overhead paling gedhe kanggo pesawat ukuran iki. Fitur tambahan kalebu windows sing luwih gedhe lan ambane LED warna lengkap lan cahya swasana sing bisa disesuaikan sing nyumbang nyuda lemes nalika lelungan. Langit-langit sing dhuwur, kamar pundhak lan panyimpenan sing luwih dhuwur ndadekake pesawat iki dadi interior sing ora ana tandhingane ing bagean awak sempit.

A220 mbantu komitmen lingkungan Air Canada kanggo emisi nol bersih ing taun 2050 amarga mesin turbofan modern sing diprakirake ngasilake pangurangan konsumsi 25 persen saben kursi. A220 uga pesawat paling sepi ing kategorine. Waca sheet kasunyatan Air Canada Airbus A220 kanggo informasi luwih lengkap.

Kabeh penerbangan Air Canada nyedhiyakake akumulasi lan panebusan Aeroplan lan, kanggo pelanggan sing nduweni, akses menyang layanan prioritas, Maple Leaf Lounge lan keuntungan liyane.

F cahyaR metuD eparture

wektu
rawuh

wektu
pesawatDina Operasi
AC365Montreal ke Kelowna19: 0521: 35Airbus A220-300Sen, Kam, Jum, Sab, Sun
AC364Kelowna nganti Montreal10: 0017: 30Airbus A220-300Sen, Sel, Jum, Sab, Sun
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.