24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Kabar Breaking Uganda Maneka Warta

Uganda ngetokake arahan aplikasi visa online

Uganda ngetokake arahan aplikasi visa online
Jenderal Apollo Kasita-Gowa Direktur Direktorat Kewarganegaraan lan Kontrol Imigrasi
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Pelamar online bakal nampa kabar sing disetujoni sing kudu dicithak lan dilancarake kanthi otorisasi lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menteri Dalam Negeri Uganda mrentah supaya kabeh aplikasi visa kudu digawe lan dibayar kanthi online.
  • Arahan kasebut diterbitake lan ditandatangani dening Jenderal Apollo Kasita-Gowa, Direktur Direktorat Kewarganegaraan lan Kontrol Imigrasi.
  • Mung lelungan kanthi visa sing disetujoni sing wis ndhaptar online sing bakal entuk mlebu ing negara kasebut.

Nindakake arahan kunci kunci patang puluh loro dina sing ditanggepi Presiden Mulia Yoweri K Museveni ing pidato paling anyar menyang negara kasebut ing lonjakan COVID-19 pungkasan wulan pungkasan, Menteri Dalam Negeri Uganda wiwit njaluk kabeh aplikasi visa kudu digawe lan dibayar kanggo online lan ora nalika teka.

Arahan kasebut diterbitake lan ditandatangani dening Mayor Jenderal Apollo Kasita-Gowa Direktur Direktorat Kewarganegaraan lan Kontrol Imigrasi (DCIC) tanggal 23 Juni 2021.

Wacan kasebut diwaca “… nalika ngetrapake amanat kanggo ngontrol, ngatur lan nggampangake obahe lan metu saka njero kunci 42 dina iki, supaya aplikasi visa digawe online ing https://visas.immigration.go.ug/ kosok baline karo visa. ”

Direktorat luwih lanjut nuntut supaya:

  • Mung lelungan kanthi visa sing disetujoni sing wis ndhaptar online sing bakal entuk mlebu ing negara kasebut
  • Operator maskapai mung kudu nggawa penumpang sing duwe visa sing wis disetujoni ing negara-negara rawan visa. Gagal tundhuk, denda sing dibutuhake bakal ditrapake
  • Kabeh penumpang transit darat bakal dibersihake kanggo nerusake
  • Kabeh wisatawan sing mlebu lan metu ing negara kasebut kudu duwe dokumen perjalanan lan bukti liyane kanggo ndhukung lelungan kasebut
  • Kabeh aplikasi online lan nganyari maneh kanggo fasilitas imigrasi yaiku Entri, Izin Kerja, Pas Khusus, Pas Tanggungan lan Sertifikat Residence isih bisa dilamar online

Pelamar online bakal nampa kabar sing disetujoni sing kudu dicithak lan dilancarake kanthi otorisasi lelungan.

Wara-wara liyane ditemokake dening ETN saka Layanan Informasi Aeronautika Otoritas Penerbangan Sipil sing negesake manawa kanggo maskapai sing diidini mung nggawa wisatawan sing duwe visa sing wis disetujoni lan resmi kanthi fasilitas penduduk sing sah (ijin mlebu / kerja, pas utawa sertifikat omah kudu dadi
diijini Pemberitahuan kasebut ora kalebu negara-negara negara sing dikecualikake ing situs web imigrasi. Arahan kasebut efektif wiwit tanggal 3 Juli nganti 31,2021 Juli XNUMX.

Nanging aplikasi visa online durung ana kekurangane. Sawetara pelamar durung nampa konfirmasi lan sawetara operator tur wis sambat manawa klien sing rame wis transit nalika arahan kasebut.

Iki nyebabake Dewan Asosiasi Operator Tur Uganda (AUTO) sing dipimpin dening Civy Tumusiime kanggo melu DCIC sing ngrampungake perkara kasebut kanthi nggunakake garis khusus kanggo petugas imigrasi kanggo ngresiki turis sing terdampar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Tony Ofungi - eTN Uganda