Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

137 turis Rusia dikarantina ing Kuba sawise nyoba positif kanggo COVID-19

137 turis Rusia dikarantina ing Kuba sawise nyoba positif kanggo COVID-19
137 turis Rusia dikarantina ing Kuba sawise nyoba positif kanggo COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Mayoritas turis Rusia sing diisolasi amarga disangka infeksi COVID-19 ora nuduhake gejala, lan dinuga divaksinasi di Rusia sadurunge lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Udakara 130 pengunjung Rusia sing positif COVID-19 sawise tekan ing Varadero, Kuba tanggal 30 Juni.
  • Dina Minggu, ana laporan luwih saka 150 turis sing kapisah.
  • Sawetara anggota kru pesawat uga positif nandhang COVID-19.

Miturut Konsul Jenderal Rusia ing Havana, Kuba, luwih saka 130 turis Rusia wis dikarantina ing kamar hotel amarga disangka infeksi COVID-19.

"Ing tanggal 4 Juli, 127 wong saka penerbangan teka ing tanggal 30 Juni lan 1 Juli tetep [diisolasi] kanthi tes COVID-19 positif. Kita ngarepake asil tes baleni kanggo 80 wong sing teka tanggal 1 Juli. Minangka kanggo wong sing tekan tanggal 3 Juli, ana sepuluh wong sing positif, […] lan saiki kita ngarepake luwih akeh asil, "ujare Konsul.

Dina Minggu, ana laporan luwih saka 150 turis sing kapisah.

Sadurunge, ing Konsulat Jenderal nglaporake manawa ana 130 wong sing positif sawise tekan ing Varadero tanggal 30 Juni, kalebu sawetara anggota kru pesawat. Tes ulangan ngasilake asil positif kanggo 33 wong. Ana 80 tes positif ing antarane para penumpang pesawat sabanjure. 

Ternyata, mayoritas turis sing diisolasi amarga infeksi COVID-19 sing dituduhake ora nuduhake gejala, lan dinuga divaksinasi divisi Rusia sadurunge lelungan. Dheweke uga duwe makalah babagan tes PCR sing dijupuk ing Rusia, sing uga nuduhake asil negatif.

Ing wiwitan wulan Juni, ana udakara 6,000 warga Rusia ing resort Kuba. Miturut peraturan Kuba, turis sing mlebu kudu nyoba tes PCR kanggo infeksi COVID-19 sajrone 72 jam sadurunge lelungan. Kertas sing mbuktekake asil tes negatif kudu ditampilake nalika numpak pesawat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.