24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Billy Bishop Toronto City kanggo nerusake layanan maskapai komersial ing 8 September

Bandara Billy Bishop Toronto City kanggo nerusake layanan maskapai komersial ing 8 September
Bandara Billy Bishop Toronto City kanggo nerusake layanan maskapai komersial ing 8 September
ditulis dening Harry Johnson

Layanan pesawat komersial sauntara ditundha ing Bandara Billy Bishop wulan Maret 2020, minangka akibat saka pandemi global COVID-19 lan watesan perjalanan sing gegandhengan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sadurunge pandemi, Bandar Udara Billy Bishop nampani udakara 2.8 yuta penumpang saben taun, nyengkuyung luwih saka 4,700 lapangan kerja, lan ngasilake PDB $ 470 yuta.
  • Porter Airlines bakal fase ing layanan sing dijadwalake menyang / saka Toronto, nawakake penerbangan menyang / saka Montreal, Ottawa lan Thunder Bay tanggal 8 September.
  • Air Canada uga diarepake miwiti maneh layanan Montreal ing wulan September.

PortsToronto, pamilik lan operator saka Bandara Billy Bishop Toronto City, seneng negesake manawa layanan maskapai komersial menyang / saka bandara pusat kutha bakal diwiwiti tanggal 8 September 2021, kanthi diwiwiti maneh Porter Airlines ing dina kasebut. Porter Airlines bakal fase ing layanan sing dijadwalake menyang / saka Toronto, nawakake penerbangan menyang / saka Montreal, Ottawa lan Thunder Bay tanggal 8 September, kanthi wolung tujuan liyane sing bakal digawa online minggu September 13. Air Canada diarepake bakal miwiti maneh layanan Montreal ing wulan September uga.

"PortsToronto seneng negesake manawa Bandara Billy Bishop bakal miwiti operasi maskapai komersial tanggal 8 September 2021, lan wis miwiti proses ngelingake staf, nyiapake bandara, lan ngetung dina nganti bisa nampani para lelungan sing sukses lan penghargaan -menang bandara, "ujare Geoffrey Wilson, Chief Executive Officer, PortsToronto. "Bandara Billy Bishop minangka aset kanggo kutha Toronto lan wilayah sekitar sing menehi pengaruh kanggo ndhukung ekonomi, nggampangake perdagangan lan pariwisata, lan nyediakake ewonan lapangan kerja. Bandara Billy Bishop bakal duwe peran penting kanggo pulih ekonomi kutha lan provinsi, lan kita seneng bisa ningkatake operasi lan bali menyang bisnis nyambungake para plancong menyang masarakat, papan, pengalaman lan proyek sing disenengi. ”

Layanan pesawat komersial sauntara ditundha ing Bandara Billy Bishop wulan Maret 2020, minangka akibat saka pandemi global COVID-19 lan watesan perjalanan sing gegandhengan. Bandara kasebut tetep mbukak sajrone pandemi kanggo njamin operasi terus kanggo layanan medevac Ornge, lan kanggo nglayani operator regional kayata FlyGTA lan Cameron Air, pilot penerbangan umum, lan operator tur kayata Helitours.

Sadurunge pandemi, Bandar Udara Billy Bishop nampani udakara 2.8 yuta penumpang saben taun, nyengkuyung luwih saka 4,700 lapangan kerja, lan ngasilake PDB $ 470 yuta. Bandara kasebut ngarep-arep bali menyang level layanan lan pengaruh positif. Plancongan udhara wis wiwit mbalek maneh ing pirang-pirang pasar ing saindenging jagad, kanthi AS nglaporake bali menyang 65 persen level pra-pandemi ing Mei 2021, lan pangarepan tuwuh luwih akeh nalika musim panas lagi cedhak.

Bandara Billy Bishop ngluncurake Program Plancongan Aman ing sawetara wulan pungkasan kanggo nyiapake bandara lan para turis kanggo protokol kesehatan masyarakat sing anyar lan anyar sing gegandhengan karo lelungan. Program iki dilengkapi program ing saben operator - Program Penerbangan Sehat Porter Airlines lan program CleanCare + Air Canada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.