24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Investments LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Seal Pariwisata Safer sing anyar sing gampang yaiku kunci supaya pengunjung bisa bali

Seal Pariwisata sing luwih Aman
Seal Pariwisata sing luwih Aman
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sederhana, efektif, lan unik. Peluncuran maneh Program Seal Pariwisata sing Lebih Aman dening Jaringan Pariwisata Dunia. WTN ngarepake Seal Pariwisata sing Aman dadi standar global anyar kanggo nemokake tujuan, hotel, lan pihak liya sing aman kanggo pengunjung.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Program Seal Pariwisata Anyar sing Aman dening Jaringan Pariwisata Dunia diluncurake tanggal 1 Juli. Program dihentikan ing wulan Januari kanggo sinau ancaman COVID-19 tumrap industri pariwisata lan pariwisata.
  2. Segel Pariwisata Safer sing ijo, biru, lan abang nuduhake angka vaksinasi, persyaratan tes lan tingkat kasus. Nduweni kabeh alat sing gampang kanggo dadi standar anyar kanggo pangukuran internasional. Iki dirancang kanggo nggawa bisnis maneh lan entuk kapercayan saka wong lelungan, tujuan lan buruh.
  3. Seal Pariwisata sing luwih aman kanggo tujuan lan pemangku kepentingan saiki kasedhiya kanggo anggota Jaringan Pariwisata Dunia, organisasi sing mbentuk maneh lelungan, nggampangake diskusi global pertama babagan COVID-19 karo para pemangku kepentingan lan industri pariwisata lan tujuan.

Keamanan lan keamanan lelungan gumantung saka panyedhiya lan panrima, lan butuh kepemimpinan. Ngenali kasunyatan iki, Mbangun Plancongan minangka diskusi global kaping pisanan babagan ancaman COVID-19.

Iki diadegake dening eTurboNews, Pariwisata sing luwih Aman, PATA, ing Dewan Pariwisata Afrika, Lan Papan Pariwisata Nepal ing sela-sela pameran ITB Trade sing dibatalake ing Berlin tanggal 8 Maret 2020. ITB ora nate kelakon, nanging mbangun maneh sarapan plancongan minangka wiwitan luwih saka 200+ diskusi zoom karo para pemangku kepentingan ing saindenging jagad.

Peter Tarlow utawa Pariwisata Safer ngelingake babagan krisis COVID-19 sing muncul ing acara peluncuran Safer Travel ing pesen video sing direkam wulan Februari 2020.

Ing wulan Desember taun 2020, Mbangun maneh digawe Jaringan Pariwisata Word (WTN), organisasi jaringan kanthi cedhak 1,500 anggota industri pariwisata lan pariwisata ing 127 negara.

WTN nggawe Seal Pariwisata sing luwih Aman kanggo pemangku kepentingan industri tujuan lan lelungan lan pariwisata ing wulan Juli 2020. Ing Papan Pariwisata Jamaika minangka tujuan pertama dianugerahi segel tanggal 9 Juli 2020, disusul Dewan Pariwisata Kenya.

Kapan WTTC ngumumake luwih saka satus tujuan sing nampa cap pariwisata organisasi sing luwih aman, Jaringan Pariwisata Dunia mutusake sawise dibentuk kanggo nyelehake Seal Pariwisata sing luwih Aman terus kanthi tenang kanggo ngidini pemahaman sing luwih jelas babagan COVID-19 lan ancaman kanggo pengunjung lan industri pariwisata.

Kanthi ngenalake program vaksinasi, lan rekor pariwisata sing muncul ing pasar utama kalebu Hawaii, Jaringan Pariwisata Dunia mutusake kanggo ngluncurake maneh Seal Pariwisata sing luwih aman maneh tanggal 1 Juli 2021, setaun sawise asline digawe.

Ketua lan pangadeg WTN Juergen Steinmetz ujar: "Penting kanggo kita nggawe program sing bisa nggawe kapercayan kanggo para wisatawan, tujuan, pemangku kepentingan, lan pihak-pihak sing makarya ing sektor global iki.

"Kita ora duwe rekrut kanggo mbiji penilaian rinci. Aku prangko WTTC nindakake tugas sing apik kanggo nggabungake data rinci lan nduwe sing nyekel prangko mriksa barang kabijakan kanggo tujuan utawa perusahaan, saengga bisa entuk dukungan WTTC. Kita njupuk program Plancongan Aman ing Hawaii minangka modhél, lan pesen mung gampang. Vaksinasi, tes, lan panyebaran virus minangka nomer sing bisa gampang diukur sadurunge menehi Seal Pariwisata sing luwih Aman.
”Perangko WTTC lan segel WTN padha pujian. Saenipun, saben perusahaan sing mumpuni kanggo njaluk segel luwih dhisik kudu ndhaptar stempel WTTC nomer loro. Saben tujuan utawa perusahaan sing nggawa cap WTTC bisa uga pengin ndhaptar segel sabanjure. Pesen WTTC adhedhasar rincian bisnis utawa tujuan, kita mung fokus karo kahanan lan asil saiki.

“Iki bakal njamin persyaratan dhasar operasi ing tujuan sing saiki aman dipenuhi, sadurunge nggarap rincian lan print cilik.

"Kita kudu yakin manawa ana wong sing nampa segel kudu bisa nambah pariwisata wiwit saiki. Sampeyan bisa duwe rincian kabeh operasi hotel, nanging nalika tujuan sampeyan durung aman, kabeh iki ora dadi masalah.

"Kanthi tekane pariwisata saben dina menyang Hawaii, luwih dhuwur tinimbang dina-dina paling dhuwur ing 2019, sanajan tanpa lelungan internasional, Hawaii dianggep minangka model sukses. Model Hawaii njaga supaya kabeh wong ing Negara Bagian lan pengunjung aman.

"Kita rumangsa kepenak nyengkuyung crita sukses iki ing Hawaii lan duwe poin-poin utama model Hawaii sing dilebokake ing syarat-syarat Seal Pariwisata sing Aman luwih migunani. "

Seal Pariwisata sing luwih aman (STS) dibangun ing sertifikasi sing wis ditemtokake liwat evaluasi lan dukungan. Segel kasebut menehi jaminan tambahan nalika lelungan sajrone wektu sing durung mesthi. STS mbantu tujuan lan para pemangku kepentingan liwat dhaptar priksa multi-point standar kanggo kahanan saiki ing papan bisnis sampeyan.

Seal Pariwisata sing Aman luwih kasedhiya kanggo anggota Jaringan Pariwisata Dunia. The Pass Pariwisata sing luwih Aman kanggo lelungan, ing  Penghargaan Pahlawan uga kasedhiya kanggo sapa wae.

Beda karo dukungan Seal utawa Stamp liyane, Seal Pariwisata Jaringan Pariwisata Dunia duwe syarat sing gampang adhedhasar tingkat vaksinasi, persyaratan tes, nganggo topeng, aturan jarak sosial, lan nomer infeksi COVID dikombinasikake karo penilaian awake dhewe saka sing ndhaptar Seal Pariwisata sing luwih Aman.

WTN nawakake telung segel:

Seal Pariwisata GREEN luwih aman
kasedhiya kanggo tujuan lan pihak sing duwe kepentingan. Iki pancen adhedhasar penilaian sampeyan dhewe lan EMPAT syarat minimal ing ngisor iki kanggo tujuan sampeyan
1) Tingkat vaksinasi 25% saka populasi sampeyan
2) Tes utawa vaksinasi COVID-19 Negatif sing dibutuhake kanggo pengunjung sing teka
3) Tingkat kasus 7 dina saben 100,000 pedunung kudu kurang saka 9 rata-rata sedina.
4) Nganggo topeng
5) Jarak sosial.

Segel Pariwisata sing luwih aman BIRU
Evaluasi adhedhasar penilaian sampeyan dhewe lan SATU saka 2 skenario ing ngisor iki:
1) Tujuan sampeyan kudu duwe tingkat vaksinasi 50 +% saka populasi lan pengunjung kudu nuduhake vaksinasi lengkap utawa tes COVID-19 negatif sadurunge tekan negara, negara bagian, utawa wilayah, lan tingkat kasus 7 dina saben 100,000 pedunung kurang saka 7 saben dina; nganggo topeng ing njero lan jarak sosial
2) UTAWA tujuan sampeyan kudu duwe tingkat vaksinasi 60 +% lan tarif kasus 7 dina saben 100,000 jiwa kudu kurang saka 5 rata-rata saben dina
3) Distansi Sosial

Seal Pariwisata RED luwih aman
dievaluasi & didhukung:
Adhedhasar penilaian sampeyan dhewe sing didhukung dening ahli keamanan WTN lan anggota WTN lan kalorone ing ngisor iki:
1) Tujuan sampeyan kudu duwe 70%% jumlah vaksinasi kanggo populasi sampeyan
2) Tingkat kasus 7 dina saben 100,000 jiwa kurang saka 3 saben dina
Tim ahli WTN bisa nyetel persyaratan adhedhasar data lan evaluasi independen.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Seal Pariwisata sing Aman, lan kanggo mbukak aplikasi, bukak www.safertourismseal.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.