24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News wong Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Makarya kanggo Shangri-La Group makarya kanthi apik kanggo 2 janjian anyar

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Shangri-La Group minangka salah sawijining pangembang utama, pamilik, lan operator properti hotel lan investasi sing kalebu bangunan kantor, real estate komersial, lan apartemen / padunungan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. The Grup Shangri-La wis nggawe loro janjian regional utama sing kalebu Timur Tengah, India, Samudra Hindia, Eropa lan Amerika (MEIA)
  2. Kapil Aggarwal lan Choon Wah Wong, wis dipromosikake dadi Co-Heads ing wilayah MEIA, Aggarwal bakal ora ngerteni operasi ing Turki, Timur Tengah, India lan Samodra India, dene Wong bakal tanggung jawab kanggo Eropa lan Amerika.
  3. Sadurunge janjian pungkasan, Wong dadi Wakil Presiden Investasi & Manajemen Aset lan Aggarwal dadi Wakil Presiden Investasi & Manajemen Aset uga Wakil Wakil Presiden Eksekutif Operasi kanggo wilayah MEIA.

Aggarwal, sing wis kerja bareng Shangri-La sajrone wolung taun saiki, asline gabung ing 2013 minangka direktur manajemen aset.

Ngomentari jabatane sing anyar, Aggarwal sing duwe gelar hukum lan MBA ing bidang finansial ujar: "Aku ngarep-arep bisa kerja bareng Choon Wah, kanca liyane ing wilayah kasebut lan mitra bisnis, ora mung kanggo ngoptimalake kinerja operasional lan finansial saka properti saiki, nanging kanthi strategis ngembangake portofolio ing saindenging wilayah. Kita kepengin nggawe pasar anyar kayata Arab Saudi, sing bakal dilebokake mengko ing taun kanthi mbukak sing apik banget Shangri-La Jeddah. "

Choon Wah Wong, gabung karo Shangri-La ing taun 2018, sawise nyita mayoritas 18 taun sadurunge ing sektor investasi real estate ekuitas pribadi. Wong sing duwe gelar teknik saka Univerity of Cambridge wis nyekel peran senior karo APG Asset Management, Partners Group, lan Standard Life Investments (Singapura), sadurunge pungkasane pindhah menyang kantor regional Shangri-La ing London.

"Iki wayahe penting ora mung kanggo Shangri-La, nanging uga industri hotel liyane. Akeh pamrentah, utamane ing negara maju, kanthi bertahap miwiti kendhali sosial uga watesan perjalanan domestik lan internasional.

"Iki menehi kita kesempatan kanggo mbukak maneh sawetara properti unggulan, kayata Shangri-La The Shard, London sing dibukak maneh tanggal 17th Mei, ing Shangri-La Vancouver sing dibukak maneh tanggal 22 Mei, lan paling anyar ing Shangri-La Paris sing dibukak maneh tanggal 1st Juni.

"Iki minangka pratandha positif, apamaneh sawise tahan kunci awal lan banjur kuciwane pirang-pirang fajar palsu sajrone 14-15 wulan kepungkur. Nengsemake banget nalika ndeleng sawetara hotel ing kutha-kutha utama sing wis normal, nampani tamu maneh! ” jarene Wong.

Liyane babagan Hotel lan Resor Shangri La

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.